Gaziantep FK Erdal Güneş'ten hakem tepkisi! 'Tarzım değil ama içim acıyor'

Erdal Güneş'ten hakem tepkisi! 'Tarzım değil ama içim acıyor'

14.08.2023 - 00:53 | Son Güncellenme:

Gaziantep FK Teknik Sorumlusu Erdal Güneş, 2-1'lik skorla mağlup oldukları Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Erdal Güneş, müsabakanın hakemi Abdulkadir Bitigen'e tepki gösterdi.

Erdal Güneşten hakem tepkisi Tarzım değil ama içim acıyor

Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Fenerbahçe'ye 2-1'lik skorla yenilen Gaziantep FK'da teknik sorumlu Erdal Güneş değerlendirmelerde bulundu. Abdulkadir Bitigen'in takdir hakları hakkında konuşan Erdal Güneş, "Hakem hakkında çok konuşmak istemiyorum, tarzım değil ama içim acıyor. Bizden daha çok faul yapan bir takımın sıfır sarı kartla maçı bitirmesi benim çok ilgincime gitti. Ferdi, Gradel'in ayağına bastı. İlk yarı sonunda kesilen bir atağımız var, sarı kart verilmesi gerekiyordu. Takdir haklarını bir şekilde kart olarak göstermedi hocamız. En son pozisyon... Hakeme nazik bir şekilde sordum, kuralın değiştiğini söyledi. Böyle bir kural değişikliği olmuş. Aynı şey Fenerbahçe'nin başına gelseydi son dakikada böyle bir pozisyonla karşı karşıya gelse hangi kararı verirdi, çok merak ediyorum. Bu sorunun cevabını kamuoyuna bırakıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Alexandru Maxim'in soyunma odasında takım arkadaşlarından özür dilediğini belirten Erdal Güneş, "Kırmızı karta bir şey demiyorum. Maxim gibi tecrübeli bir oyuncunun bu hatayı yapmaması gerekiyordu. O da hatasının farkında. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Bize çok önemli katkılarda bulundu. Soyunma odasında ne kadar üzgün olduğunu gördük. Hepimizden tek tek özür diledi. Hatayı kendisi de kabul etmiyor ama maalesef futbolda bunlar var. Değerli bir oyuncu" açıklamasını yaptı.