Galatasaray Erden Timur: Tüm zorlukları kenetlenerek aştık!

Erden Timur: Tüm zorlukları kenetlenerek aştık!

13.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Her türlü mecrada mücadelelerini verdiklerini belirten Erden Timur, “Konuşsan suç, konuşmasan suç. ‘Nerede, m?’ diye algı yaratılıyor. Bizim tek amacımız kenetlenmek. Galatasaray zorlukları böyle aştı” dedi.

Erden Timur: Tüm zorlukları kenetlenerek aştık

Başkan Dursun Özbek gibi Erden Timur da birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Timur öncelikle son dönemde niye konuşmadığına açıklık getirerek, “Konuşsan suç, konuşmasan suç. ‘Nerede, nerede?’ diye algı yaratılıyor. Geçen sene de dört ayda bir kere konuşmuşum. En son iki ay önce konuştum zaten. Bizim tek amacımız kenetlenmek. Galatasaray tüm zorlukları böyle aştı” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Bizim görevimiz kulübün hakkını savunmak’ diyen Timur şöyle devam etti: “Kendimizi Başkanımız ‘Ya düzgün yönetin ya da gereğini yapın’ dedi. Biz her türlü mecrada mücadelemizi verdik, veriyoruz. 17-18 yaşında çocukları yanlış yönlendirirsek, her şeyi yapabilirler. Konuşursak gerginlikler olacak. Bu yüzden bir sürü şeyi yutuyoruz.”

Ezeli rakipleri Fenerbahçe için de konuşan Erden Timur, “Fred’in cezası minimum 3 maç. Önce sosyal medyada algı yaratılıyor, Örgütlü bir sistem var. Biz daha önce söyledik. Federasyon yöneticisinin küfürlü tezahüratı, yolun geldiği son nokta. Kararlılığımızı herkes görecek. Gereken her şey yapılacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Timur son olarak da Sacha Boey’in durumunu netleştirirken, “Boey’in satış gibi bir şey yok. En ufak bir boşlukta manipülasyon üretiliyor. “Yok böyle bir teklif’ mi diyelim” dedi.

Haberin Devamı

"EŞİNİN YANINDA OLMAK İSTEDİ"

Başkan Dursun Özbek ile Başkan Vekili Erden Timur, Arjantin’de olan Mauro Icardi için açıklamada bulundu.

‘Süper Kupa maçında maske ile oynayacaktı’ diyen Timur, “Kupa maçından sonra dinlendirilecekti. Ayağına kök hücre tedavisi uygulanıyor. Gitmeden bize yazdı. ‘Eşimin kontrolleri için yanında olabilir miyim?’ dedi. Antrenman yapamayacak, iğneden sonra dinlenmesi gerek. Hassas durum karşısında hocaların oyuncuların yanında olması yanlış değil” ifadelerini kullandı.

Araya giren Dursun Özbek ise “Beşiktaş maçında adamın ayağını kırdılar. Hakem görmedi. Fenerbahçe maçında gözünü kör etmeye çalıştılar, onu da hakem göremedi. Sağ kroşe dedim ama uymadı, elense çektiler, tokat attılar. VAR da görmedi” diye konuştu.