İngiltere Premier Lig Erik ten Hag'dan Jadon Sancho itirafı! 'Başından sonuna kadar sorun yaşadık'

Erik ten Hag'dan Jadon Sancho itirafı! 'Başından sonuna kadar sorun yaşadık'

14.01.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Borussia Dortmund'a geri dönen Jadon Sancho ile ilgili konuştu.

Erik ten Hagdan Jadon Sancho itirafı Başından sonuna kadar sorun yaşadık

Borussia Dortmund'un sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladığı Jadon Sancho ile ilgili Erik ten Hag konuştu. Hollandalı teknik direktör, Jadon Sancho ile sürekli sorun yaşadıklarını dile getirdi:

Haberin Devamı

"Ben gelmeden önce de, Sancho Manchester United'a imza attıktan sonra da sorunlar vardı. Başından sonuna kadar sorun yaşadık ve şu ana kadar Manchester United'da geçirdiği sürede başarılı olamadı."

Jadon Sancho'ya şans dileyen Erik ten Hag, "Şimdi Borussia Dortmund'a geri döndü ve ona iyi şanslar diliyorum. Umarım orada iyi işler yapar ve başarılı olur. O zaman ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.

23 yaşındaki yıldız futbolcu, sezon sonuna kadar Borussia Dortmund'da kiralık olarak forma giyecek. Darmstadt deplasmanında sahaya çıkan Jadon Sancho, 1 asistlik performans sergiledi.

Watford altyapısında yetişen Jadon Sancho daha sonra Borussia Dortmund'da forma giydi. Manchester United, 2021-2022 sezonu başında 85 milyon euro bonservis bedeli karşılığı İngiliz yıldızı renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Jadon Sancho'nun Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki hücumcunun güncel piyasa değeri 25 milyon euro. İngiltere Milli Takımı'nda 23 maçta şans bulan Jadon Sancho, 3 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar