Erkan Öncel

Erkan Öncel

spor@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Hafta içi yaşanan Batalla krizi sonrası Kasımpaşa gibi güçlü rakip ile oynamak Timsah için zor durumdu. Bir de buna cezalı Belluschi’nin yokluğu eklenince Bursa için maç zorluk derecesi yüksek bir oyuna dönüştü. Yeşil beyazlıların bu zor oyunda tek avantajı sahaya direkt müdahale eden Bursaspor taraftarıydı. Ayrıca Bursalı oyuncuların müthiş mücadele ederek performans yapmaları bunca sıkıntı ve yokluk içinde güzel bir görüntüydü. Zaten iyi niyetle yaptıkları koşuların mükafatını da şans yardımıyla buldukları golle aldılar.
Pinto’nun uzun haftalar sonra sahada olması, Timsah’ın hücum gücü adına önemli olsa da orta alanda oyunu organize edecek oyuncu olmayınca hücum zenginliği yaratamadılar. Kasımpaşa’nın kaliteli bir kadrosu olduğu kesin. Bir kere çok iyi yabancıları var. Golcüsü Scarione tam bir baş belası. Ama Babel’i insan seyrederken keyif alıyor. Savunmayı iyi kurgulayan, hücuma çıkışlarda orta oyuncuları kullanmayan, sürpriz ve uzun toplarla neticeye gitmek isteyen Şota’nın öğrencileri bu ligde üst grupta kalır.
Bursasporluların yaptıkları mücadele takdire değerdi. Ancak kalite başka bir şey. Sonuçta Bursa adına bir puan almak avantajdı.