Diğer Ermeni sporcudan skandal hareket! Azerbaycanlı rakibine kaybetmeyi hazmedemedi

Ermeni sporcudan skandal hareket! Azerbaycanlı rakibine kaybetmeyi hazmedemedi

05.07.2023 - 14:36 | Son Güncellenme:

Gürcistan'da düzenlenen uluslararası bir karate turnuvasında Ermeni sporcu maçın ardından skandal bir harekete imza atarak Azerbaycanlı rakibi Alika Semihova'ya tokat attı. Semihova, maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ermeni sporcudan skandal hareket Azerbaycanlı rakibine kaybetmeyi hazmedemedi

Uluslararası karate turnuvasında Azerbaycanlı rakibi karateci Alika Semihova’ya kaybeden Ermeni sporcu, rakibinin galibiyetini hazmedemedi. Ermeni sporcu kendisine uzatılan ele yumrukla karşılık verdi. Yaşanan olayın ardından Azerbaycan Türk'ü olan Alika Semihova rakibinin kendisine tokat atmasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

MAÇ SONU SKANDAL HAREKET

Gürcistan'da düzenlenen uluslararası bir karate turnuvasında, Azerbaycan Türk'ü karateci Alika Semihova, Ermeni rakibini mağlup etti. Ancak maç sonrasında yaşanan skandal bir olay yaşandı. Sonucun belli olmasının ardından Semihova, rakibine elini uzatarak tokalaşmak istedi. Ancak Ermeni sporcu, yenilgiyi hazmedemeyerek Semihova'ya tokat attı. Bu olay salonda büyük bir tepkiyle karşılandı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte Ermeni sporcuya tepkiler çığ gibi büyüdü.

SALON KARIŞTI

Ermeni sporcunun bu agresif ve çirkin hareketi, hem Azerbaycan takımının hocalarını hem de karşılaşmayı izleyenleri kışkırttı. Sinirlerin gerildiği salonda Semihova'nın soğukkanlılığı ve dik duruşu dikkat çekti.

Haberin Devamı

'ERMENİ SPORCULARA MİLLİ MARŞIMIZI DİNLETİYORUZ'

Müsabaka sonrasıda yaşanan çirkin olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Azerbaycan Türk'ü karateci Semihova, "Onun seviyesine düşmemek, irade ve dayanıklılık gerektiriyordu. Biz millet olarak her zaman haysiyetimizi koruyoruz, her şeyi minder üzerinde ispatlıyoruz ve bayrağımızı yükselterek ve Ermeni sporculara Milli Marşımızı dinleterek, madalya töreninde onlara kürsüden bakıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Yazarlar