Dünyadan Futbol Erol Bulut ,Cardiff City ile İngiltere'yi sallıyor! 'Yeni sözleşme imzalayın'

Erol Bulut ,Cardiff City ile İngiltere'yi sallıyor! 'Yeni sözleşme imzalayın'

25.09.2023 - 09:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Erol Bulut sezon başında sürpriz bir şekilde Cardiff City'ye imza atmıştı. Erol Bulut, İngiltere'deki ilk senesinde inanılmaz bir performans sergiliyor. Cardiff City taraftarları Erol Bulut için olumlu yorumlarda bulunuyor.

Erol Bulut ,Cardiff City ile İngiltereyi sallıyor Yeni sözleşme imzalayın

Trendyol Süper Lig'de daha önce Yeni Malatyaspor, Corendon Alanyaspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK'da teknik direktörlük yapan Erol Bulut, bu sezon başında sürpriz bir şekilde İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'ye imza atmıştı. 

Haberin Devamı

İngiltere'de çalışan ilk Türk teknik direktör unvanını elde eden Erol Bulut, Cardiff City ile beklenen daha iyi bir performans sergileyek adından söz ettirdi. Cardiff City taraftarları da Erol Bulut hakkında olumlu yorumlarda bulunuyor. İşte ayrıntılar...

FENERBAHÇE'DE 2.00 PUAN ORTALAMASI TUTTURDU

Corendon Alanyaspor ile 2019-2020 sezonunda Türkiye Kupası'nda final oynayan Erol Bulut, 2020-2021 sezonunun başında Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirildi. Sarı-lacivertlilerle inişli çıkışlı bir grafik sergileyen genç teknik adam, tüm kulvarlarda çıktığı 34 maçta 2.00 puan ortalaması yakalamıştı.

Sarı-lacivertli ekipte sezon sonunu göremeyen Bulut, yerini Emre Belözoğlu'na bırakmıştı ve Fenerbahçe sezonu 82 puanla 3. sırada tamamlamıştı. 

Haberin Devamı

Erol Bulut ,Cardiff City ile İngiltereyi sallıyor Yeni sözleşme imzalayın

GAZİANTEP FK'NIN KULÜP REKORUNU KIRDI

Fenerbahçe'deki görevine son verilen Erol Bulut, bir sonraki sezon Gaziantep FK'nın başına geçti. 2021-2022 sezonunun başında Güney ekibinin başına geçen Erol Bulut, toplamda 65 maçta takımının başında yer aldı. 618 gün görevde kalan Bulut, kulüp rekoru kırarak en uzun süre takımın b

BÜYÜK SÜRPRİZ! CARDIFF CITY İLE İMZALADI

Gaziantep FK'daki görevinden ayrılan Erol Bulut sürpriz bir kararla bu sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'nin teknik direktörü oldu. İngiltere'de görev yapan ilk Türk teknik direktör unvanını elde eden Erol Bulut yeni takımıyla İngiltere'de adından söz ettiren bir performans sergiliyor.

Erol Bulut ,Cardiff City ile İngiltereyi sallıyor Yeni sözleşme imzalayın

GEÇEN SEZON KÜME DÜŞMEKTEN SON ANDA KURTULDULAR

Türk iş insanı Mehmet Dalman'ın başkanlığındaki Cardiff City geçtiğimiz sezon Championship'te korkulu rüya gördü. Cardiff City, sezonu 49 puanla küme düşme hattının hemen üstünde 21. sırada tamamladı. Bu sezon başındaki teknik heyeti değiştirme kararı alan kulüp, takımın başına Erol Bulut'u getirerek büyük bir sürprize imza attı. Genç teknik adam İngiltere'de görev yapan ilk Türk teknik direktör oldu.

KÖTÜ BAŞLADI AMA MUHTEŞEM GİDİYOR!

Cardiff City, Erol Bulut yönetiminde Championship'e istediği gibi başlayamadı. Sezonun ilk maçında Leeds United ile 2-2 berabere kalan Cardiff, sonraki iki maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Sheffield Wednesday maçıyla çıkış yakalayan Caridff City, 5 maçta aldığı 4 galibiyetle 7. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Haberin Devamı

Ayrıca İngiltere Lik Kupası'nda 2 maça çıkan Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City,  Colchester'ı penaltı atışları sonucunda elemeyi başarmış ve Birmingham'ı deplasmanda 3-1 mağlup ederek lig kupasında 3. tura yükselme başarısı gösterdi.

Erol Bulut ,Cardiff City ile İngiltereyi sallıyor Yeni sözleşme imzalayın

SKY SPORTS: OLUMLU HAVA YAKALADI

Cardiff City'nin son olarak deplasmanda Sunderland'ı 1-0 mağlup etmesi İngiliz basınının da dikkatinden kaçmadı. Sky Sports, Erol Bulut yönetiminde Cardiff'in son zamanlarda olumlu bir hava yakaladığını belirtirken "Sunderland Menajeri Mowbray mükemmel form grafiğini devam ettirmek için takımını değiştirmedi ancak Fenerbahçe'nin eski patronu Erol Bulut yönetimindeki Cardiff de sezona yavaş bir başlangıç yaptıktan sonra son zamanlarda olumlu bir hava yakaladı." ifadelerine yer verildi.

BBC ise "McGuinness dört dakika kala Ryan Wintle'ın kullandığı kornerde kafayla topu ağlara göndererek Erol Bulut'un takımına beklenmedik bir üç puan kazandırdı. Cardiff üst üste üçüncü lig galibiyetini alarak puan tablosunda yedinci sıraya yükseldi." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

6 SEZON SONRA EN İYİ BAŞLANGIÇ

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, Neil Warnock ile 2017/18 sezonunda elde ettiği lig başlangıcından bu yana sezona en iyi başlangıcını gerçekleştirdi.

TARAFTARLARDAN EROL BULUT'A DESTEK

Cardiff City'nin Sunderland'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetini alması Cardiff taraftarlarını da oldukça memnun etti.

Sunderland maçında kulübün sosyal medya hesabında Erol Bulut'a övgüler yağdıran taraftarlar şu ifadeleri kullandı;

- Çok fazla övgüyü hak ediyor. Bizi iyi bir takıma dönüştürdü. Ustamıza yeni bir sözleşme teklif edin.

- En iyi adam ve harika bir yönetici

-  Ramsey ve Odowda olmadan gerçekten harika sonuçlar alana kadar bir maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum

- Şimdi onu daha iyi bir sözleşmeyle kulübe bağlayın

Haberin Devamı

Erol Bulut ,Cardiff City ile İngiltereyi sallıyor Yeni sözleşme imzalayın

Yazarlar