Dünyadan Futbol Erol Bulut'un transferde yeni hedefi Fenerbahçe'den!

Erol Bulut'un transferde yeni hedefi Fenerbahçe'den!

26.08.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

Championship ekibi Cardiff City'nin yeni teknik direktörü Erol Bulut, transfer çalışmalarına hız verdi. 48 yaşındaki teknik direktörün transferdeki yeni hedefinin Fenerbahçeli yıldız olduğu iddia edildi.

Erol Bulutun transferde yeni hedefi Fenerbahçeden

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City transferde gaza bastı. İngiltere Championship ekibinin transfer gündemine sürpriz bir ismin geldiği ortaya çıktı. Gaziantep FK'dan Ertuğrul Ersoy'u gündeminde bulundurduğu iddia edilen Cardiff City'nin asıl hedefinin Fenerbahçeli futbolcu olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

48 yaşındaki teknik direktörün, sarı-lacivertlilerde birlikte çalıştığı başarılı futbolcuyu takımında görmek istediği belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

SÜPER LİG'DEN 3 İSİM

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City transferde Türkiye pazarına yöneldi. Aaron Ramsey transferiyle dikkat çeken Cardiff City, Süper Lig'in eski yıldızları Manolis Siopis, Dimitrios Goutas ve Alex Runarsson'la da anlaşma sağladı. Championship ekibinin diğer transferleri ise şu isimler oldu: Yakou Meite, Karlan Grant, Ike Ugbo, Josh Bowler.

Erol Bulutun transferde yeni hedefi Fenerbahçeden

CHAMPIONSHIP'TE KAZANAMADI

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City bu sezon Championship'te 3 maça çıktı. Cardiff City bu süreçte galibiyet alamazken 1 beraberlik ile 2 mağlubiyet elde etti. EFL Cup'ta ise Cardiff City galibiyetle tanıştı.

Haberin Devamı

Erol Bulutun transferde yeni hedefi Fenerbahçeden

HEDEFTE SERDAR AZİZ VAR

Sabah'ta yer alan habere göre; Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, Türkiye'den bir stoperi transfer etmek için harekete geçti. Gaziantep FK'dan Ertuğrul Ersoy'u da gündeminde bulunduran Erol Bulut'un asıl hedefi ortaya çıktı.

Tecrübeli teknik direktörün transferdeki hedefinin Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı Serdar Aziz olduğu belirtildi.

Serdar Aziz bu sezon Fenerbahçe formasını 3 maçta giydi. Tecrübeli stoper bu süreçte 258 dakika sahada kaldı. 32 yaşındaki stoperin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Milli yıldızın güncel piyasa değeri 1 milyon 700 bin euro.

Erol Bulutun transferde yeni hedefi Fenerbahçeden

F.BAHÇE'YE BEDELSİZ GELDİ

Bursaspor altyapısında futbola başlayan Serdar Aziz, 2007-2008 sezonunun ilk yarısını kiralık olarak Merinosspor'da geçirdi. Tecrübeli stoper, 2016-2017 sezonunda 4 milyon 500 bin euro bedelle Galatasaray'a imza attı. Serdar Aziz, 2018-2019 sezonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye imza attı.

A Milli Futbol Takımı'nda 18 maça çıkan Serdar Aziz, 2 gol sevinci yaşadı. Tecrübeli savunmacı daha önce şu başarılara imza attı:

2 - Süper Lig (Bursaspor, Galatasaray)
1 - Türkiye Kupası (Fenerbahçe)
1 - Türkiye Süper Kupası (Galatasaray)