ING Basketbol Süper Ligi Errick McCollum'dan Karşıyaka'da emeklilik planı

Errick McCollum'dan Karşıyaka'da emeklilik planı

29.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Pınar Karşıyaka’nın 35 yaşındaki ABD’li yıldız basketbolcusu Errick McCollum, sosyal medya üzerinden mesajlaştığı bir taraftara, “Uygun şartlar oluşursa Karşıyaka’da emekli olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Errick McCollumdan Karşıyakada emeklilik planı

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka’nın yıldız basketbolcusu Errick McCollum, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen soruya samimi bir cevap verdi. Bir taraftar Amerika Birleşik Devletlerli Erick McCollum’a, “Yeni sezon senin Karşıyaka’daki son sezonun mu? Basketbolu bırakacak mısın yoksa birkaç yıl daha burada kalma planın var mı?” diye soru yöneltti.

Haberin Devamı

Bu soruya sessiz kalmayan 35 yaşındaki ABD’li basketbolcu da, “Beni bu sezona benzer şartlarda takımda isterlerse burada kalacağım. Koçları, şehri seviyorum. Ailem de burada olmaktan dolayı mutlu ve ben aç gözlü biri değilim. Beni istemezlerse veya şartları değiştirmeye çalışırlarsa o zaman benim için farklı bir hikaye başlayabilir. Ama her şey ideal olursa Karşıyaka’da 3 yıl veya daha fazla süre sonra emekli olmayı isterdim” diye cevap verdi.

Errick McCollum, geçtiğimiz ay Karşıyaka ile sözleşmesini 1 yıl uzatmıştı. Pınar Karşıyaka’nın sezon başında Unics Kazan’dan renklerine kattığı 35 yaşındaki Amerikalı basketbolcu, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde yeşil kırmızı formayla çıktığı 36 maçta ortalama 29 dakika sahada kalırken, maç başına 18. 3 sayı, 3 ribaunt ve 5 asist ortalaması yakalamıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar