Basaksehir Eski Beşiktaşlı, Başakşehir yolunda! Resmi transfer teklifi yapıldı

Eski Beşiktaşlı, Başakşehir yolunda! Resmi transfer teklifi yapıldı

25.08.2023 - 20:51 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Rams Başakşehir'den sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Turuncu-lacivertlilerin, Beşiktaş altyapısında yetişen genç oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

Eski Beşiktaşlı, Başakşehir yolunda Resmi transfer teklifi yapıldı

Emre Belözoğlu yönetimindeki Rams Başakşehir'de transfer çalışmaları hız kazandı. Turuncu-lacivertlilerin, Beşiktaş'ın eski futbolcusunu kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı aktarıldı. Rams Başakşehir ile genç oyuncunun kulübü arasındaki görüşmelerin başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

İstanbul ekibinin genç futbolcuyu kiralamak adına yaptığı görüşmelerin olumlu ilerlediği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ORTA SAHAYA ABEID GELDİ

Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda transferde hareket eden Başakşehir, orta saha kurgusunu Mehdi Abeid ile güçlendirdi. 30 yaşındaki Cezayirli için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Başakşehir, Mehdi Abeid ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Eski Beşiktaşlı, Başakşehir yolunda Resmi transfer teklifi yapıldı

PIATEK VE PELKAS HAMLESİ

Başakşehir, hücum hattına dikkat çeken takviyelerde bulundu. Hertha Berlin'den ayrılan Krzysztof Piatek'in yanı sıra Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Dimitrios Pelkas ile anlaşma sağlandı. Turuncu-lacivertliler, Dimitris Pelkas ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Krzysztof Piatek ile yapılan anlaşmanın 3 yıllık olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Eski Beşiktaşlı, Başakşehir yolunda Resmi transfer teklifi yapıldı

ONUR ERGÜN İMZAYI ATTI

Rams Başakşehir'in bir diğer hamlesi Onur Ergün oldu. İstanbul ekibi, 30 yaşındaki orta saha ile anlaşma sağlandığını resmen açıkladı. Onur Ergün ile Başakşehir arasında 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Rams Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, futbolcu Onur Ergün'ü 1+1 yıllığına kadrosuna kattı. Onur Ergün'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

Eski Beşiktaşlı, Başakşehir yolunda Resmi transfer teklifi yapıldı

EMİRHAN İLKHAN'A KANCA

Sports Digitale'in haberine göre; Emre Belözoğlu yönetimindeki Rams Başakşehir, Emirhan İlkhan'ı transfer etmek için harekete geçti. İstanbul ekibinin, genç oyuncu kiralamak için resmi transfer teklifini sunduğu aktarıldı.

Rams Başakşehir ile Torino arasındaki görüşmelerin başladığı ve olumlu ilerlediği kaydedildi. 19 yaşındaki on numara için Avrupa ve Süper Lig'den bazı takımların da devrede olduğu belirtildi.

Eski Beşiktaşlı, Başakşehir yolunda Resmi transfer teklifi yapıldı

Emirhan İlkhan bu sezon Torino'nun oynadığı 2 maçta kadroya dahil edildi ancak forma şansı bulamadı. Serie A ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek 19 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Emirhan İlkhan, 2022-2023 sezonu başında 4 milyon 900 bin euro karşılığında Torino'ya imza attı. Genç futbolcu, geride kalan sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Sampdoria'da geçirdi. Beşiktaş, Emirhan İlkhan'ın bir sonraki satışından yüzde 15 pay alacak.

Haberin Devamı