Fenerbahçe Eski Beşiktaşlı oyuncu Fenerbahçe'ye! Sürpriz Ocak hamlesi

Eski Beşiktaşlı oyuncu Fenerbahçe'ye! Sürpriz Ocak hamlesi

02.11.2023 - 08:34 | Son Güncellenme:

Savunma bölgesinde yaşanan üst üste sakatlıklar, iki kulvarda yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe'de baş ağrıttı. Sarı-lacivertliler transfer gündemine eski Beşiktaşlı oyuncuyu aldı.

Eski Beşiktaşlı oyuncu Fenerbahçeye Sürpriz Ocak hamlesi

Önce Luan Peres, ardından Serdar Aziz, Djiku ve son olarak Becao... Süper Lig'de ve Avrupa Konferans Ligi'nde Temmuz ayından beri kazanan Fenerbahçe’nin savunma hattı sakatlıklar nedeniyle çöktü. 6 numara transferi düşünen yönetim, yaşanan talihsizlikler üzerine ara transfer döneminde stoper takviyesini gündeme aldı. 

Haberin Devamı

BECAO'NUN TENDONUNDA KOPMA

Önce Luan Peres ameliyat oldu, ardından Serdar Aziz, ayak bileğinden operasyon geçirdi. Sonra Djiku’nun ayağında kırık oluştu. Son olarak Becao’nun tendonunda kopma tespit edildi. 

Eski Beşiktaşlı oyuncu Fenerbahçeye Sürpriz Ocak hamlesi

Brezilyalı savunmacının 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

YÖNETİMDEN STOPER HAMLESİ

Luan Peres'in de Serdar Aziz'in de Becao'nun da sakatlıkları basit ve kısa süreli problemler değil. Uzun sürebilecek, sonrasında hemen form yakalatmayabilecek sakatlıklar yaşayan üç oyuncunun dönüşleri beklenildiği gibi olmayabilir. Olası bir plan tutmaması ihtimaline karşı yönetim stoper transferi için harekete geçti.

Eski Beşiktaşlı oyuncu Fenerbahçeye Sürpriz Ocak hamlesi

SERDAR SAATÇI LİSTENİN İLK SIRASINDA

Sarı-lacivertliler, Portekiz’in Braga takımında forma giyen Serdar Saatçı’yı listenin ilk sırasına yazdı. 20 yaşındaki savunma oyuncusu için kiralama teklifi yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

BRAGA 1.5 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDEDİ

Braga, geçtiğimiz sezon Serdar için Beşiktaş’a 1.5 milyon euro bonservis ödemişti. Genç stoper, bu sezon 8 resmi maçta 671 dakika süre aldı. Sarı-Lacivertliler, özellikle yabancı kontenjanını kullanmamak için Serdar Saatçı’yı listenin ilk sırasına yazdı. 

ALTERNATİF ARAYIŞI SÜRÜYOR

Ancak yönetimin, alternatif isimleri belirlemek adına da çalışmalar yaptığı öğrenildi. Teknik ekiple birlikte önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirilmesi bekleniyor.