Skorer EUROLEAGUE FİNALİ NE ZAMAN? Anadolu Efes - Real Madrid final maçı saat kaçta, rakibi kim oldu?

EUROLEAGUE FİNALİ NE ZAMAN? Anadolu Efes - Real Madrid final maçı saat kaçta, rakibi kim oldu?

20.05.2022 - 00:54 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes, EuroLig Final Four mücadelesinde Olympiakos ile karşılaştı. Maçın sonunda ise temsilicimiz Anadolu Efes, rakibini mağlup ederek üçüncü defa adını finale yazdırdı. Sporseverler ise ''Anadolu Efes final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?'' sorularına yanıt arıyor.

EUROLEAGUE FİNALİ NE ZAMAN Anadolu Efes - Real Madrid final maçı saat kaçta, rakibi kim oldu

EuroLeague Final Four mücadelesi tüm hızıyla devam ederken Ergin Ataman'ın koçluğunda Anadolu Efes, Yunan temsilcisi Olympiakos'u 74-77 yenerek finale giden takım oldu. Finalde Anadolu Efes rakibi ve maçın tarihi merak konusu. İşte, EuroLeague Anadolu Efes maçı hakkında...

Haberin Devamı

ANADOLU EFES FİNAL MAÇI NE ZAMAN, RAKİBİ KİM?

Temsilcimiz Anadolu Efes, Final Four yarı finalinde Olympiakos ile karşılaştı ve maç 74-77 son buldu. Finale adını yazdıran Anadolu Efes'in final maçı 21 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00'de olacak. Maç BeIN Sports HABER kanalından canlı aktarılacak.

Anadolu Efes rakibi ise 19 Mayıs akşamı saat 22:00'de gerçekleşen Barcelona - Real Madrid maçı sonucunda netleşti. Buna göre Anadolu Efes'in finaldeki rakibi Real Madrid oldu. Real Madrid, Barcelona'yı 86-83 mağlup ederek finale kaldı.