Turkish Airlines Euroleague EuroLeague'de Panathinaikos kazandı! Fenerbahçe'nin ilk 4 şansı sona erdi

EuroLeague'de Panathinaikos kazandı! Fenerbahçe'nin ilk 4 şansı sona erdi

06.04.2024 - 07:59 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'in 33. haftasında Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Bayern Münih'i 82-75 mağlup etti. Bu sonuçla Yunan ekibi, Fenerbahçe Beko ile galibiyet sayısı farkını 2'ye çıkararak rakibinin ilk 4 şansını resmen sona erdirdi.

EuroLeaguede Panathinaikos kazandı Fenerbahçenin ilk 4 şansı sona erdi

Turkish Airlines EuroLeague'in 33. haftasında Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, kritik maçta deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip, mücadeleden 82-75 skorla galip ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı

ÜÇLÜ AVERAJ İHTİMALİ ORTADAN KALKTI

Panathinaikos, Bayern Münih deplasmanında kaybetmesi durumunda 21 galibiyette kalacaktı. Son hafta Panathinaikos'un bir kez daha mağlup olması durumunda Fenerbahçe'nin de olası galibiyeti Panathinaikos - Olympiacos - Fenerbahçe üçlü averajını doğurup Fenerbahçe'yi ilk 4'e taşıma şansı getirecekti.

İLK 4 ŞANSI SONA ERDİ

Panathinaikos, Bayern Münih deplasmanında aldığı galibiyetle 33 maç sonunda 22 galibiyete ulaştı ve 20 galibiyetli Fenerbahçe ile arasındaki farkı 2 maça çıkararak temsilcimizin ilk 4 umutlarını resmen sona erdirdi.

Münih deplasmanında Panathinaikos'ta Kendrick Nunn, 17 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Juancho Hernangomez 14, Mathias Lessort 13 sayıyla oynadı. Bayern Münih'te Nick Weiler-Babb, 15 sayıyla takımın en skorer ismi olurken Serge Ibaka da 14 sayıyla maçı tamamladı.

Yazarlar