Trabzonspor Ezeli rakipten Miha Zajc'a transfer telefonu! Tecrübeli teknik adam bizzat görüştü

Ezeli rakipten Miha Zajc'a transfer telefonu! Tecrübeli teknik adam bizzat görüştü

16.07.2023 - 16:20 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Sloven oyuncuya ezeli rakip kanca attı. Tecrübeli teknik adam, Miha Zajc'ı telefonla arayıp takımda görmek istediğini söyledi.

Ezeli rakipten Miha Zajca transfer telefonu Tecrübeli teknik adam bizzat görüştü

Fenerbahçe üst üst transfer hamleleriyle taraftarlarını coştururken, adeta yeniden yapılandı. Alexander Djiku, Umut Nayir, Sebastian Szymanski, Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan sarı-lacivertli yönetim, Beşiktaş'ın da teklifte bulunduğu Ajax'ın 10 numarası Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi.

Haberin Devamı

Ezeli rakipten Miha Zajca transfer telefonu Tecrübeli teknik adam bizzat görüştü

ZAJC'A SÖZLEŞME ÖNERİLMEYECEK

Orta sahayı Tadic ve Szymanski gibi önemli oyuncularla takviye eden Fenerbahçe yönetiminin Miha Zajc'a yeni sözleşme önermeyeceği öğrenildi. 1 yıllığına takımın başına getirilen teknik direktör İsmail Kartal, imza töreninde yaptığı açıklamada "Zajc müthiş çalışkan, müthiş profesyonel, herkese saygı duyan bir insan. Mukavelesi bitti ve kendisini aradım. Büyük liglerden teklif geldiğini söyledi. Benim gelmemle birlikte Fenerbahçe'ye daha sıcak baktığını söyledi ve zaman istedi" ifadelerini kullanmıştı.

Ezeli rakipten Miha Zajca transfer telefonu Tecrübeli teknik adam bizzat görüştü

5 GOL, 4 ASİST

Geride kalan sezonda Fenerbahçe forması ile toplam 34 resmi maça çıkan Miha Zajc, 5 gol attı, 4 asist yaptı. Beşiktaş'ın da radarına aldığı 29 yaşındaki futbolcuya son olarak Trabzonspor talip oldu. Karadeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe ile olan sözleşmesini uzatmayan ve kendisine İtalya'da kulüp arayan Miha Zajc'a transfer teklifi gönderildi.

Haberin Devamı

BJELICA, ZAJC'I ARADI

Teknik direktör Nenad Bjelica da Miha Zajc'ı arayarak, bordo-mavili takımda kendisiyle çalışmak istediğini iletti. Trabzonspor halihazırda Marek Hamsik'in yerine tecrübeli oyuncu arayışlarına devam ediyor olsa da, Zajc'ı da bu mevkide değerlendirebilir.

Ezeli rakipten Miha Zajca transfer telefonu Tecrübeli teknik adam bizzat görüştü

VAZQUEZ 3 YILLIK SÖZLEŞME İSTEDİ

Hamsik tarzı oyuncuların yaşlarına bakmaksızın oldukça yüksek rakamlar istemeleri yüzünden Trabzonspor yönetimi daha alternatif isimler üzerine yönelmeye karar vermişti. Son olarak geçen sezon Serie B'de Parma forması giyen Franco Vazquez, 34 yaşında olmasına rağmen Trabzonspor'dan yılda 1.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme istedi. 

Yazarlar