İtalya Serie A Fabio Borini'nin yeni adresini duyurdular! Süper Lig devleri peşindeydi

Fabio Borini'nin yeni adresini duyurdular! Süper Lig devleri peşindeydi

09.07.2023 - 19:51 | Son Güncellenme:

Geçen sezona damga vuran bir performans sergileyen, çıktığı 31 maçta 21 gol, 9 asistle şov yapan İtalyan oyuncu, Fatih Karagümrük'le sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılmıştı. O dönem Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'la çok ciddi şekilde görüşen Fabio Borini için flaş bir iddia ortaya atıldı, tecrübeli oyuncunun anlaştığı takım açıklandı.

Fabio Borininin yeni adresini duyurdular Süper Lig devleri peşindeydi

Ocak 2021'de bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e gelen Fabio Borini, 2022/23 sezonunda muhteşem bir çıkış yakaladı. Çıktığı 31 resmi maçta 21 gol, 9 asistle oynayan İtalyan yıldız, ara transferde de adından bir hayli söz ettirmişti. Süper Lig'den birçok talibi olmasına rağmen takımda kalan 32 yaşındaki oyuncu sezonun sona ermesiyle birlikte Kırmızı-Siyahlılar'dan ayrıldı.

Haberin Devamı

'BENİM İÇİN GÜZEL BİR SIÇRAMA OLDU'

İstanbul ekibiyle yeni kontrat imzalamayan 32 yaşındaki futbolcu, devleri peşine taktı. Başta Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ısrarla istediği tecrübeli oyuncu, Karagümrük'ten ayrılırken, "Veda etme zamanı geldi. Birlikte geçirdiğimiz zaman için teşekkürler Karagümrük. Benim için güzel bir sıçrama oldu" ifadelerini kullanmıştı.

PİRLO'YLA YENİDEN BULUŞACAK!

Karagümrük'ü kariyerindeki yeni bir çıkış için kullanan İtalyan futbolcu, Türkiye'de kalmadı. Ülkesine dönmek isteyen başarılı futbolcu, eski hocasının yanına gitti! Çizme basınının iddiasına göre; Karagümrük'ten ayrılan ve Serie B ekibi Sampdoria'nın başına geçen Andrea Pirlo, eski öğrencisi Borini'yi ikna etti. Taraflar arasında anlaşma sağlandığı öne sürülürken resmi imzaların da en kısa sürede atılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı