Karagümrükspor Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo'nun alternatifini belirledi! Efsane isim listede

Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo'nun alternatifini belirledi! Efsane isim listede

17.06.2023 - 19:54 | Son Güncellenme:

Andrea Pirlo sonrası yeni teknik direktörünü henüz belirlemeyen Fatih Karagümrük, yine son derece dikkat çekici isimlerle görüşmeler yürütüyor. İstanbul temsilcisi, efsane ismi listeye aldığı öğrenildi.

Fatih Karagümrük, Andrea Pirlonun alternatifini belirledi Efsane isim listede

Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo'nun sözleşmesi sona erdi. Süper Lig ekibi, takımdan ayrılma kararı alan Pirlo'nun yerine dikkat çeken isimleri listeye aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

34 MAÇTA 11 GALİBİYET

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, sezon başında Andrea Pirlo ile anlaşma sağladı. 44 yaşındaki teknik direktör, İstanbul ekibinin başında 34 maçta şans buldu. Andrea Pirlo bu süreçte 11 kez rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi.

İtalyan çalıştırıcının talebeleri aynı süreçte rakipleriyle 11 kez puanları paylaştı. Öte yandan kırmızı-siyahlılar 12 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Fatih Karagümrük, Andrea Pirlonun alternatifini belirledi Efsane isim listede

PIRLO'DAN PAYLAŞIM

Fatih Karagümrük'ten ayrılan İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo, sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Karagümrük'e veda eden Pirlo yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kişisel ve profesyonel gelişimle dolu önemli, yoğun bir yıldı oldu. Güzel bir şehir ve yeni bir kültürle tanıştım. Ancak yeni bir meydan okuma arzusu hakim oldu. İlk günden beri beni destekleyen Karagümrük ve tüm taraftarlarına yürekten teşekkür ederim. Bugünden itibaren bir taraftarınız daha var."

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

İstanbul ekibi, geçtiğimiz yaz döneminde Andrea Pirlo hamlesiyle adından söz ettirmişti. Şimdi de futbolculuk döneminde Avrupa'ya damga vurmuş önemli isimlerle görüşmeler yapılıyor.

Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Edgar Davids, Karagümrük'ün radarına girerken, İstanbul ekibi, 50 yaşındaki Davids'le görüşme halinde olduğu kaydedildi.

Fatih Karagümrük, Andrea Pirlonun alternatifini belirledi Efsane isim listede

İTALYAN EFSANELERDE LİSTEDE

Karagümrük'ün ayrıca Filippo Inzaghi için de nabız yokladığı öğrenildi. İtalyan futbolunun bir başka efsanesi Gennaro Gattuso da listedeki isimlerden birisi olduğu belirtildi.

Kırmızı-siyahlılarda, geçen sezon takımı hücumda sırtlayan Diagne ve Borini ile yolların ayrılmasının ardından transfer çalışmaları da sürüyor.

Yazarlar