Galatasaray Fatih Karagümrük maçı öncesi Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu

Fatih Karagümrük maçı öncesi Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu

21.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada attığı golün ardından sakatlanan ve maçın ikinci yarısında teknik direktör Okan Buruk tarafından oyundan alınan Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu.

Fatih Karagümrük maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada attığı golün ardından sakatlık yaşayan ve ikinci yarıda teknik direktör Okan Buruk tarafından oyundan alınan Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve ayrıntılar...

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK: ŞİMDİ MÜCADELE ZAMANI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulüp dergisinin yeni sayısında sarı-kırmızılı taraftarlara hep birlikte mücadele çağrısı yaptı.

Camiadan desteğe devam etmelerini isteyen Özbek, “Galatasaray’ın başarılı olduğu her dönemde olduğu gibi rakiplerimizin, futbolla ilgili kişilerin Galatasaray’a karşı olan olumsuz tutumları aşikar. Bu önceden de böyleydi, bugün de böyle. Bazı çevrelerce yapılmak istenenlerin de farkında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Dolayısıyla şimdi çok sıkı bir mücadele zamanı. Bu mücadeleyi sizlerin adına, Galatasaray adına veriyoruz. Biz bu mücadeleyi verirken sizin bizi desteklemeniz çok önemli. O kadar önemli ki, rakiplerimiz artık futbolun sahada oynanmasının dışında, Galatasaray’ın her şeyiyle uğraşmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

Başkan Dursun Özbek şöyle devam etti:

“Eğer birlik ve beraberlik içinde olursak, onlar ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Biz bunu bütün Türkiye’ye bütün dünyaya ispatladık. Onun için özellikle sezonun bitmesine yakın bu kritik dönemde aynı birlikteliği beraberliği, desteği göstermenizi sizden rica ediyorum. Çünkü biz sizden kuvvet alıyoruz. Her zaman söylediğim gibi değerli Galatasaraylılar, çocuklarımıza torunlarımıza gurur duyacağımız bir Galatasaray’ı bırakmak için hep birlikte çalışacağız. Birlikte düşünen, birlikte hareket eden ve birbirini seven bir Galatasaray her sorunu çözer, her başarıyı kazanır, her kupayı da kaldırır.”

GALATASARAY'DA KADRO DEĞİŞMEYECEK

Cim-Bom’da Teknik Direktör Okan Buruk son iki maçı 10 gol atarak kazanan ve kalesinde sadece 1 gol gören kadro ile yola devam edecek. Sarı-kırmızılı takımda, Karagümrük ile pazar günü oynanacak maçta kadronun yanı sıra kurgu da değişmeyecek. Bu arada Galatasaray bir günlük iznin ardından dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla Karagümrük mesaisine başladı.

Fatih Karagümrük maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

OSMAN ŞENHER: ICARDI VE MERTENS, KEREM'İ YILDIZ YAPTI

Milliyet yazarı Osman Şenher bugünkü yazısında Kerem Aktürkoğlu'nun yükselen formunda Mauro Icardi ve Dries Mertens'in payının büyük olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Osman Şenher'in yazısından öne çıkan bölüm şu şekilde:

Futbolumuzdaki kargaşadan benim gibi o kadar çok kişi bıktı ki; anlatamam. En ufak güzel bir şey gördüğümüz zaman etkileniyoruz, mutlu oluyoruz. Icardi ile Mertens’in maçlardaki gülüşleri, öz güvenleri, lider tavırları, takıma o kadar pozitif olarak etki yapıyor ki, bunu anlatamam.

Galatasaray-Kayserispor karşılaşmasında Kerem’in frikik golünden önce yaşananlara bakın. Topu Kerem alıyor, ceza sahası dışındaki faul noktasına koyuyor. O sırada yanına Icardi geliyor, ‘Sen bu topu kaleye kadar gönderemezsin’ diyor. Icardi 3 metre kenara çekiliyor, Mertens geliyor. Kerem’e, ‘Sen hangi ayağınla vuracağını bile bilmiyorsun. Gülerek neden topun başına geçtin?’ diyor. O da kenara çekiliyor. O sırada Oliveira geliyor. Icardi ve Mertens’e ‘Benim ona öğrettiğim gibi vuracak, biraz sabırlı olun’ diyor. Hakem düdüğünü çalıyor. Kerem topu 90’dan filelere gönderiyor. O sırada Mertens iki elini kafasına götürüp kahkaha atarak ‘Sen ne yaptın!’ diye bağırıyor. Icardi ile beraber koşarak Kerem’i kucaklıyorlar.

Haberin Devamı

Bu sadece o güzelliklerden bir kare. Kerem’in futbol stiline bakın... Sezon başındakiyle bugünkü görüntüsünü yan yana getirin yüzde yüz farklı. Kerem maç içinde Icardi ile ikiz gibi. Devamlı bir gözü Arjantinli santrforda, diğer gözü ise Mertens’in üzerinde. Bu iki büyük yıldızdan o kadar olumlu şeyler öğreniyor ki, her hafta futbolunun üzerine pozitif anlamda bir şeyler koyuyor ve Avrupa’da birçok takımın takibinde. Galatasaray satar mı satmaz mı bilmiyorum ama transfer sezonunun yıldızlarından biri olacak.

Fatih Karagümrük maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

İŞTE MAURO ICARDI'NİN SON DURUMU

Alanyaspor maçında arka adalesinden sakatlanan ve tedbir amaçlı olarak ikinci yarıya çıkarılmayan Mauro Icardi’nin durumunun beklendiği gibi ciddi olmadığı öğrenildi. Arjantinli golcünün, Karagümrük maçında takımdaki yerini alabileceği bildirildi. Icardi’nin maçın seyrine göre Beşiktaş derbisi düşünülerek 90 dakika oyunda tutulmayacağı da kaydedildi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu