Karagümrükspor Fatih Karagümrük'e İtalyan efsane! Pirlo'nun ardından Fabio Cannavaro iddiası

Fatih Karagümrük'e İtalyan efsane! Pirlo'nun ardından Fabio Cannavaro iddiası

29.06.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Andrea Pirlo ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'ün İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Fabio Cannavaro'yu takımın başına getirmek istediği iddia edildi.

Fatih Karagümrüke İtalyan efsane Pirlonun ardından Fabio Cannavaro iddiası

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo ile yollarını ayırdıktan sonra henüz takımın başına bir isim getirmedi. İstanbul ekibinde bu doğrultuda çalışmalar hızlanırken rotanın yine İtalya'ya çevrildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük görevi için adaylar arasına Fabio Cannavaro da dahil edildi. Kırmızı-siyahlıların, 49 yaşındaki teknik direktörle bir görüşme gerçekleştireceği aktarıldı.

Fabio Cannavaro'nun peşinde Fatih Karagümrük'le birlikte birçok kulübün olduğu ve teklifler aldığı ifade edildi. Fabio Cannavaro daha önce Guangzhou Evergrande, Tianjin Quanjian, Çin Milli Takımı, Al Nassr ve Benevento'u çalıştırdı.

Fatih Karagümrük'ün Fabio Cannavaro ile anlaşması halinde İstanbul ekibindeki İtalyan ekolü devam edecek. Kırmızı-siyahlılarda daha önce Francesco Farioli ve Andrea Pirlo görev almıştı.

Yazarlar