Karagümrükspor Fatih Karagümrük'te Slaven Bilic sürprizi! Görüşmeler başladı

Fatih Karagümrük'te Slaven Bilic sürprizi! Görüşmeler başladı

18.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Andrea Pirlo'nun takımdan ayrılmasıyla Fatih Karagümrük'te yoğun mesai devam ediyor. Yeni teknik patron arayışlarına giren İstanbul ekibi, Beşiktaş'ın eski hocasıyla görüşme yaptı.

Fatih Karagümrükte Slaven Bilic sürprizi Görüşmeler başladı

Andrea Pirlo sonrası yeni teknik direktörünü henüz belirlemeyen Fatih Karagümrük, yine son derece dikkat çekici isimlerle görüşmeler yürütüyor. İstanbul ekibi, geçtiğimiz yaz döneminde Andrea Pirlo hamlesiyle adından söz ettirmişti. Şimdi de hem Avrupa hem de Türkiye'nin yakından tanıdığı iki flaş hocayla görüşmelerde bulundu.

Haberin Devamı

34 MAÇTA 11 GALİBİYET

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, sezon başında Andrea Pirlo ile anlaşma sağladı. 44 yaşındaki teknik direktör, İstanbul ekibinin başında 34 maçta şans buldu. Andrea Pirlo bu süreçte 11 kez rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi.

İtalyan çalıştırıcının talebeleri aynı süreçte rakipleriyle 11 kez puanları paylaştı. Öte yandan kırmızı-siyahlılar 12 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Fatih Karagümrükte Slaven Bilic sürprizi Görüşmeler başladı

BEŞİKTAŞ'IN İKİ ESKİ HOCASI HEDEFTE

Karagümrükspor Başkanı Süleyman Hurma, önümüzdeki sezon için takımı dünyaca ünlü bir hocaya emanet etmek istiyor. Hurma, bu kapsamda Beşiktaş'ın iki eski hocasıyla görüşme gerçekleştirdi.

SLAVEN BİLİC VE GUTI HERNANDEZ

Karagümrükspor'da başkan Süleyman Hurma, Beşiktaş'ın eski hocalarından Slaven Bilic ve Guti Hernandez'le görüşme yaptı. Hurma, iki teknik direktörün de şartlarına bakıp buna göre son kararını verecek. İki eski hocanın tüm şartları soruldu ve buna göre bir değerlendirme yapılacak.

Haberin Devamı

Karagümrük'ün yeni hocasının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Fatih Karagümrükte Slaven Bilic sürprizi Görüşmeler başladı

Yazarlar