Alanyaspor Fatih Tekke: Daha az hata yapmamız lazım!

Fatih Tekke: Daha az hata yapmamız lazım!

27.01.2024 - 19:33 | Son Güncellenme:

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Süper Lig'in 23'üncü haftasında oynanan Pendikspor maçının ardından konuştu.

Fatih Tekke: Daha az hata yapmamız lazım

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Pendikspor ile puanları paylaşan Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mücadeleyi değerlendiren Fatih Tekke, “Maçın 90 dakikası tam beklediğimiz gibi geçti. Rakibin hızlı hücum yakalama anları, devamlı ikinci toplardan hücum yaparak uzun oynayan organizasyonlarla, beklediğimiz gibi bir maç oldu. Fakat hücum hattındaki oyuncularımın performansın biraz daha iyi olmasını bekliyordum. Bugün bu çok fazla gerçekleşmedi ama ona rağmen çok üstün oynadığımız bir maç oldu” dedi.

Verilmeyen golün maçın konuşulacak noktalarından biri olduğunu söyleyen Fatih Tekke, “Yediğimiz gol var. Tacı biz atarken gol yedik. Gene bireysel hatalar, büyük hatalar. Verilmeyen golümüz konuşulabilir. Her şeye rağmen artı 1 puan önemli tabi ama rakibimizle aramızdaki puan farkını uzatmak istiyorduk. Bu bugün gerçekleşmedi. Belki hakemin yanlış bir kararından dolayı ama genel hatlarıyla oyuncularımın pes etmemesi ve devam edişi benim için önemli ve değerliydi. Yine haftaya önemli bir maçımız var. Her maçımız zor oluyor. Daha az hata yapmamız lazım ve biraz daha üçüncü bölgede daha sakin olup oraya yerleşmemiz lazım. Bununla ilgili de çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yazarlar