Galatasaray Fatih Terim'den Ali Koç paylaşımı! Kısa süre içinde sildi

Fatih Terim'den Ali Koç paylaşımı! Kısa süre içinde sildi

06.06.2023 - 13:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından Ali Koç ile birlikte Galatasaray-Fenerbahçe maçını izledikleri görüntüyü paylaştı. Terim paylaşımına 'Mekanın sahibi biziz' ifadelerini kullandığı sesi de ekledi. Fatih Terim yaptığı paylaşımı kısa süre içinde kaldırırken konu hakkında bir açıklama yayınladı.

Fatih Terimden Ali Koç paylaşımı Kısa süre içinde sildi

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in sosyal medya hesabından Ali Koç ile ilgili flaş bir paylaşım yapıldı.

Haberin Devamı

Terim'in hesabından, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği maçın protokol tribününde birlikte oturduğu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yer aldığı bir video paylaşıldı.

Videoda, Galatasaray'da görev yaptığı dönemde kullandığı bir söz olan, "Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz" sözlerinin yer alması dikkat çekti.

Fatih Terim yaptığı bu paylaşımı kısa süre içinde sildi. Bu paylaşımı Galatasaraylı taraftarlar kısa sürede gündeme taşıdı.

Fatih Terimden Ali Koç paylaşımı Kısa süre içinde sildi

İddialara göre Fatih Terim'in sosyal medya hesabı hacklendi. Hacklenme problemi anlaşılır anlaşılmaz ise yapılan paylaşım kaldırıldı.

FATİH TERİM'DEN AÇIKLAMA

Fatih Terim'den konu hakkında açıklama geldi. Terim'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim. Kamuoyunun bilgisine sunarım."

Haberin Devamı

Fatih Terimden Ali Koç paylaşımı Kısa süre içinde sildi