Galatasaray Feghouli: Kimseden çalmadım! Gecikmeleri kabul ettim

Feghouli: Kimseden çalmadım! Gecikmeleri kabul ettim

29.09.2022 - 16:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sofiane Feghouli, sarı-kırmızılı kulübü avukatı aracılığıyla FIFA'ya şikayet ettiğini açıklamıştı. Cezayirli yıldızdan bir açıklama daha geldi.

Feghouli: Kimseden çalmadım Gecikmeleri kabul ettim

Galatasaray'da 5 sezon forma giyen ve 2 Süper Lig 1 Türkiye Kupası ile 1 Süper Kupa kazanan Sofiane Feghouli geciken ödemeleri sebebiyle sarı-kırmızılıları FIFA'ya şikayet etmişti. Feghouli, avukatı aracılığıyla Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet ettiğini doğrulamıştı. Cezayirli yıldızdan konuya ilişkin bir açıklama daha geldi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

2017-2018 sezonunun başında West Ham'dan Galatasaray'a transfer olan Feghouli, sarı-kırmızılı formayla 5 sezon mücadele etti. Cezayirli yıldız bu süreçte 162 karşılaşmada görev yaparken 34 gol atıp 31 asist yaptı. Sofiane Feghouli, Galatasaray'da 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu elde etti.

Feghouli: Kimseden çalmadım Gecikmeleri kabul ettim

Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılıların sözleşme uzatmadığı yıldız oyuncu boşta kaldı ve herhangi bir kulübe imza atamadı. Feghouli'nin yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken yıldız oyuncudan flaş bir hamle geldi. Feghouli, Galatasaray'daki geciken ödemeleri için kulübü FIFA'ya şikayet etti. Feghouli, FIFA'dan toplam 1.6 milyon Euro(28.5 milyon TL) talep ediyor.

HABERLERİ DOĞRULADI

Haberin Devamı

Galatasaray'dan ayrılan Sofiane Feghouli, A Spor'a açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılıları FIFA'ya şikayet ettiği haberleri çıkan Feghouli, iddiaları doğruladı ve "Galatasaray'daki alacağımı tahsil etmek için çok uğraştım, bizzat Dursun Özbek ile çözüm bulmaya çalıştık fakat bu imkansızdı. Bu transfer döneminde ekonomik sıkıntıların olmadığını gördüm. Avukatıma, Galatasaray'ın borcu neyse almasını söyledim." dedi.

Feghouli: Kimseden çalmadım Gecikmeleri kabul ettim

A Spor'dan Emre Kaplan'a konuşan Feghouli, "Çıkan haberler doğru. Ben bu süreç içerisinde son dönemde Galatasaray'dan alacaklarımı tahsil etmek için birçok kez girişimde bulundum. Fakat sonuç alamadım. Bu transfer döneminde de Galatasaray'ın transfer harekatını yakından takip ettim. Ekonomik anlamda maddi anlamda herhangi bir sıkıntıları olmadığını gördükten sonra avukatıma talimat verdim. Galatasaray'ın bana borcu olan ne varsa bunu tahsil etmesi için talimatı verdim. Durum benim açımdan bu şekilde gelişti." dedi.

FEGHOULI'DEN BİR AÇIKLAMA DAHA: ÇALMADIM!

Cezayirli futbolcu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Feghouli, "Ailem, kulübü içtenlikle seviyorum ve taraftarın önünde oynamayı sevdim. Kalıcı anılar edindim. Futbol benim tutkum ve mesleğim. 5 sezondur gecikmeleri kabul ettim. Hakkım olan için talepte bulundum. Kimseden çalmadım ve faiz talep etmedim.Birlikte kazandık, saygı devam etmeli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Feghouli: Kimseden çalmadım Gecikmeleri kabul ettim