Diğer Fener’de derbi sevinci

Fener’de derbi sevinci

27.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yıllardır kadın basketbolunda tüm finallere adlarını yazdıran Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank’ın normal sezon mücadelesindeki ilk buluşmasında rakibine üstünlük sağlayan sarı-lacivertli ekipte sevinç hakim.

Fener’de derbi sevinci

Ligin başında 2 yenilgi aldığı için, bu karşılaşmayı da kaybetmesi durumunda normal sezon liderliğini zora sokacağını bilen sarı-lacivertliler, hem Galatasaray’ın avantajını azaltmanın, hem de ezeli rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattırmanın keyfini sürerken, coach Roberto Iniguez de rakiplerinin ligdeki namağlup unvanını bitirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
‘Aynen devam etmeliyiz’
İspanyol çalıştırıcı, taraftarlarının önünde oynamanın oyuncularına farklı bir enerji verdiğini ve bu şekilde kendilerini daha güçlü hissettiklerini dile getirdi. Derbiyi kaybetmeleri durumunda önemli bir avantaj yitireceklerini bildiklerini ve bunun için ekstra bir motivasyonla oynadıklarını belirten Iniguez, “Ancak hemen önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Arka arkaya 15 maç kazandık ve bu maçları kazanırken sergilediğimiz mücadeleyi, aynı zihniyeti, bundan sonrasında da göstermemiz lazım” dedi.
Bayan taraftarlar tribünün bu bölümünden uzaklaştırıldı. Kısa bir süre duran mücadele daha sonra devam etti.