Altay Fenerbahçe 1 puanla yetindi

Fenerbahçe 1 puanla yetindi

09.05.2022 - 13:08 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun son derbisinde Beşiktaşa konuk olan Fenerbahçe 1 puanla yetindi.

Fenerbahçe 1 puanla yetindi

Spor Toto Süper Lig'in 36ncı haftasında Fenerbahçe, Beşiktaşa konuk oldu. Sahadan 1-1lik skorla ayrılan Sarı-lacivertliler, yenilmezlik serisini 12 maça taşıdı.

Haberin Devamı

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde önemli bir çıkış yakalayan Sarı-lacivertliler, ligi 2nci sırada tamamlamak için elinden geleni yapıyor. Derbiden 1 puanla dönen Fenerbahçe, puanını 69a çıkardı. Ligde geride kalan 2 maçtan da galip gelmeyi hedefleyen Sarı lacivertliler, Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşacak.

MERT HAKAN CEZALI

Fenerbahçede sakat oyuncuların son haftalarda olmaması olumsuz bir hava yaratırken, kart cezaları da bir hayli can sıktı. Beşiktaş maçında 6 oyuncusundan yoksun çıkan Fenerbahçede Mert Hakan gelecek hafta oynanacak maçta cezalı duruma düştü. Derbi maçta Serdar Aziz kart cezası sebebiyle görev alamazken, ligin 37nci haftasındaki Fatih Karagümrük maçında ise Mert Hakan Yandaş görev alamayacak.

Haberin Devamı

NOVAKIN 1 GOLÜNE KARŞI 2 PENALTI

Sarı-lacivertli ekipte 3 maç sonra 11de yer alan Filip Novak, 6ncı dakikada takımını öne geçiren gole imza attı. 31 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde ilk 11'de 13üncü maçına çıkarken, 3üncü golü hanesine yazdırdı. Takımı için açılışı güzel yapan Novak, mücadelenin geri kalan bölümünde ise 2 penaltıya sebebiyet verdi. Karşılaşmanın 7nci dakikasında Batshuayi ile girdiği ikili mücadelede topa elle müdahale etmesi, 27nci dakikada ise ceza sahası içinde Kenan Karamana yaptığı faulle rakibinin 2 penaltı kazanmasını sağladı.