Voleybol Fenerbahçe Başantrenörü Terzic, Ruslar'ın başına geçiyor

Fenerbahçe Başantrenörü Terzic, Ruslar'ın başına geçiyor

08.05.2022 - 15:59 | Son Güncellenme:

Rusya Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri Alexander Yaremenko, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın Başantrenörü Zoran Terzic'in, Rusya Kadın Voleybol Milli Takımı'nı çalıştıracağını açıkladı.

Fenerbahçe Başantrenörü Terzic, Rusların başına geçiyor

ONUR DİNÇER/SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın Başantrenörü Zoran Terzic'in, yeni bir göreve başlamaya hazırlandığı ortaya çıktı. Sırp antrenörün Rusya Kadın Voleybol Milli Takımı'nı çalıştıracağı, Rusya Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri tarafından açıklandı.

"Terzic ile sözleşme imzaladık"

Rusya Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri Alexander Yaremenko, ülke basınına yaptığı açıklamada, milli takımın başına geçmesi için sarı-lacivertlilerin hocasıyla anlaştıklarını, kontratı sonlanan İtalyan Sergio Busato'nun yerine deneyimli antrenörün geleceğini duyurdu, "Terzic ile sözleşme imzaladık" dedi. Yaremenko ayrıca Fenerbahçe çalıştırıcısıyla kontak halinde olduklarını ve milli takımın geleceğine ilişkin görüş alış verişlerinde bulunduklarını da söyledi.

Haberin Devamı

Rus takımı men edilmişti

Rusya-Ukrayna krizi sonrasında Ruslar voleybol müsabakalarından men edilmişti. Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Rusya'nın milli takım ile kulüplerine uluslararası müsabakalardan men cezası verirken, bu ülkenin ev sahipliğindeki müsabakaların da Rusya'dan alındığı duyurulmuştu.

Şampiyonluğa bir adımı var

Zoran Terzic yönetimindeki Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi final etabında Vakıfbank ile karşılaşıyor ve sarı-lacivertlilerin seride 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor. Fener bir maç daha kazanması durumunda şampiyonluğa ulaşacak.

Yazarlar