Voleybol Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi!

21.04.2024 - 22:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki şampiyonluk sonrası konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi

Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Opet'in şampiyonluğunun ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Takımı tebrik ederek sözlerine başlayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"“Hepimizi mutlu ettiler, camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Ama buruk bir sevin. Kupayı aldık, ligi aldık ama bu takım Avrupa’yı alsın diye kurmuştuk. İnşallah seneye Avrupa’yı alırız. Ama iyi bir takımımız var. Önümüzdeki senenin takımı da hazır. Belki bir pozisyona dokunuş… Ama onun dışında hazırız. İnşallah iki sene üst üste şampiyon, üçüncü sene de şampiyon olur ama şimdi Avrupa’yı almanın zamanı geldi. Dikkat ederseniz tüm bu alanlarda ezeli rakiplerimizle yarışmıyoruz. Hep şirket takımlarıyla yarışıyoruz. Kolay değil. Onların bütçeleri daha kuvvetli, manevra alanları daha fazla. Biz de sıkıntılı ekonomimiz içinde Dünyanın En Büyük Spor Kulübü vizyonu çerçevesinde yatırımlarımızı bir şekilde yapıyoruz. Sponsorlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Onlar olmadan başarılar gelmez. İnşallah seneye de devam eder.

Haberin Devamı

Erkek Takımımızın nispeten daha düşük bütçesi var ama onlar da mütevazı bütçeyle final oynadılar. Avrupa’da CEV Cup'ta yarı final oynadılar. Onlara da helal olsun.

Kadın Basketbol Takımımız her şeyi aldılar. Seneye onlar için ekstra bir kupa koymak lazım yoksa bu başarının üstüne çıkamazlar.

Kaptanı, ekibi, staffı, hocamızı herkesi canıgönülden kutluyorum, tebrik ediyorum. Geçen maçtan sonra biraz kızdım onlara. Bize yakışmayan bir maç oynadık. Ama bugün gösterdik.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Türkiye’de voleybol bu seviyede oynanıyorsa. Beş maçlık seri. Bu, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı ve kurulunun başarısıdır, vizyonudur. Erkeklerde de inşallah bu seviyeye geleceğiz. Melissa Vargas gibi birini Türkiye’ye kazandırmak, Türk vatandaşı yapıp milli takımda oynatmak..."

Yazarlar