Fenerbahçe Fenerbahçe, Becao transferini KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Becao transferini KAP'a bildirdi

19.07.2023 - 15:37 | Son Güncellenme:

Transferde vites artıran sarı-lacivertli yönetim, Brezilyalı savunmacının imza atmak üzere İstanbul'a davet edildiğini KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe, Becao transferini KAPa bildirdi

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, anlaşma sağladığı Rodrigo Nascimento França'yı (Becao) İstanbul'a getiriyor. Sarı-lacivertli kulüp, Brezilyalı stoperin transferi için Udinese ile görüşmelere başlandığı KAP'a bildirdi. 

Haberin Devamı

İşte sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama: "Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao) 'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Udinese Calcio ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmeleri tamamlamak üzere İstanbul'a davet edilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Fenerbahçe, Becao transferini KAPa bildirdi

BU GECE İSTANBUL'A GELİYOR

Fenerbahçe, bu transfer için İtalyan ekibine 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertliler ile Udinese arasında anlaşma sağlanırken, tecrübeli oyuncu bu gece İstanbul'a gelecek.

BECAO KİMDİR?

Rodrigo Becao, 19 Ocak 1996 yılında Salvador, Brezilya'da dünyaya geldi. 1.91 cm boyunda olan Rodrigo Becao, stoper olarak görev yapıyor. İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon ligde 28 maça çıkan Rodrigo Becao, 2 gol 1 asist üretti. Bahia ekibinde futbola başlayan Becao, Avrupa kariyerinde CSKA Moskova ve Udinese formaları giydi. 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE 6 OYUNCUYU RENKLERİNE KATTI

İsmail Kartal yönetiminde şampiyonluk özlemini dindirmek isteyen Fenerbahçe yönetimi, yaz transfer döneminde şu ana kadar Ryan Kent, Dusan Tadic, Umut Nayir, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski ve Alexander Djiku'yu transfer etti.