Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'dan bir transfer daha! Dünya Kupası'nın parlayan yıldızı ile 3 yıllık anlaşma

Fenerbahçe Beko'dan bir transfer daha! Dünya Kupası'nın parlayan yıldızı ile 3 yıllık anlaşma

18.09.2023 - 10:45 | Son Güncellenme:

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko, Dünya Kupası'nın parlayan yıldızını resmen renklerine bağladı.

Fenerbahçe Bekodan bir transfer daha Dünya Kupasının parlayan yıldızı ile 3 yıllık anlaşma

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko, Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arturs Zagars'ı renklerine bağladı.

Haberin Devamı

EN İYİ İKİNCİ 5'E SEÇİLDİ

Arturs Zagars, FIBA Dünya Kupası'nda Letonya ile gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin oldukça dikkatini çekti. 1.90 metre boyundaki oyun kurucu, turnuvayı 12.4 sayı ve 7.4 asist ortalamalarıyla tamamladı.

Öte yandan başarılı guard, ''turnuvanın en iyi ikinci beşi'' arasında gösterilerek büyük bir başarıya imza attı.

3 YILLIK ANLAŞMA

Fenerbahçe'den yapılan açıklamaya göre Arturs Zagars ile üç yıllık anlaşmaya varıldı. Ancak başarılı oyuncu, anlaşma kapsamında ilk sezonunu EuroCup’ta mücadele edecek Litvanya temsilcisi BC Wolves’da geçirecek.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, 2023 FIBA Dünya Kupası'nda harika bir performans göstererek turnuvanın en iyi ikinci beşine seçilen Letonyalı genç oyun kurucu Arturs Zagars ile üç yıllık anlaşmaya vardı. Oyuncumuz, anlaşma kapsamında ilk sezonunu EuroCup’ta mücadele edecek Litvanya temsilcisi BC Wolves’da geçirecek."

Haberin Devamı

Yazarlar