Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'ya 2 iddialı transfer! Itoudis etkisi

Fenerbahçe Beko'ya 2 iddialı transfer! Itoudis etkisi

30.03.2023 - 12:19 | Son Güncellenme:

THY Euroleague'de son olarak Real Madrid'e kaybeden ve play-offlara hazırlanan Fenerbahçe Beko önümüzdeki sezon için 2 iddialı transfer peşinde. İki basketbolcunun da sözleşmesi bu sezon sona eriyor.

Fenerbahçe Bekoya 2 iddialı transfer Itoudis etkisi

Hem THY Euroleague'de hem de Basketbol Süper Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe Beko önümüzdeki sezon için 2 iddialı transfer için düğmeye bastı. İki basketbolcunun da sözleşmesi bu sezon sona eriyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, REAL'E KAYBETTİ
Turkish Airlines EuroLeague’de çift maç haftasının ilk ayağı dün akşam kapandı. Dört maçın oynandığı akşamda temsilcimiz Fenerbahçe Beko da zorlu Real Madrid deplasmanında sahne aldı.

EuroLeague play-off’larına ilk dörtten girme umutlarını diri tutmak için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Fenerbahçe Beko, İspanya’da ne yazık ki istediği sonucu alamadı. Fenerbahçe deplasmandan 90-75 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Real Madrid 22. galibiyetini alırken temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise 13. yenilgisini yaşadı. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko gelecek hafta Baskonia‘ya konuk olacak.

Fenerbahçe Bekoya 2 iddialı transfer Itoudis etkisi

TRANSFER HAREKATI BAŞLADI

THY EuroLeague'de playofflara kalmaya hazırlanan Fenerbahçe Beko, gelecek sezon için transfer harekatına başladı.

Haberin Devamı

Dimitris Itoudis ile birlikte playofflara geri dönmeye hazırlanan Fenerbahçe Beko, önümüzdeki sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmanın peşinde. Baskonia'nın oyun kurucusu Darius Thompson ile Panathinaikos'ta kariyerini sürdüren Georgios Papagiannis gündemde...

DARIUS THOMPSON: BÜYÜK HEDEF

Baskonia ile ilk EuroLeague sezonunda harika bir performans gösteren Darius Thompson'ın sözleşmesi sezon sonunda bittiği için Fenerbahçe Beko hemen temaslara başladı.

27 yaşındaki oyuncu kariyerinde ZZ Leiden, Brindisi ve Lokomotiv Kuban formaları da giymişti.

Fenerbahçe Bekoya 2 iddialı transfer Itoudis etkisi

PAPAGIANNIS: FENERBAHÇE AVANTAJLI

Panathinaikos ile sözleşmesi bitecek olan ve EuroLeague'in en değerli uzunlarından biri olan Georgios Papagiannis de kendisine iddialı bir takım arıyor.

Yunan milli oyuncu Papagiannis hem koç Dimitris Itoudis'in menajerlik şirketine geçmesi hem de milli takımdan hocası olan Itoduis farkıyla Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakacağı düşünülüyor.

2016 NBA draftında 13. sırada seçilen 25 yaşındaki 2.20'lik pivot Papagiannis, 2018'den bu yana Panathinaikos formasını terletiyor.

 

Yazarlar