Fenerbahçe Fenerbahçe, Bonucci sonrası Krunic transferini de bitirdi! İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe, Bonucci sonrası Krunic transferini de bitirdi! İstanbul'a geliyor

11.01.2024 - 22:40 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in ilk yarısını lider olarak tamamlayan Fenerbahçe'de transfer tüm hızıyla sürüyor. Sarı Lacivertliler, Bonucci'nin ardından bir yıldızı daha İstanbul'a getiriyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe, Bonucci sonrası Krunic transferini de bitirdi İstanbula geliyor

Fenerbahçe'nin kış transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği yıldız futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız orta saha oyuncusu Cuma günü İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Krunic'le ilgili yaptığı son açıklamada, “Yazdan kalma bir konu. O dönem anormal paralar istediler. Biz şu anda, hem oyuncuya hem de kulübüne, yazın teklif ettiğimiz paraları teklif edecek durumda değiliz” diyerek Milan’a mesaj göndermişti.

PIOLI İLE ANLAŞAMADILAR

Ardından Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli’den bir açıklama geldi. Yazın bu transferi engelleyen isim olan Pioli, bu kez tam tersi sözler sarf etti. Tecrübeli çalıştırıcı, “Krunic’in Empoli maçı kadrosunda yer almaması onun isteği değil, performansı nedeniyle benim seçimim. Takım arıyor olması hem bizim için hem de kendisi adına daha iyi” diyerek Fenerbahçe'ye mesaj göndermişti.

Fenerbahçe, Bonucci sonrası Krunic transferini de bitirdi İstanbula geliyor

İTALYAN GAZETECİ DUYURDU! YARIN GELİYOR

Haberin Devamı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Radu KruniC cuma günü (bugün) İstanbul'a uçarak sağlık testlerinden geçecek ve Fenerbahçe'ye transfer olacak. AC Milan ile son prosedürler hallediliyor ve sözleşme fesih görüşmeleri sonuçlandı.

Krunic, Ağustos ayından bu yana sadece Fenerbahçe'ye katılmak istiyordu ve diğer fırsatlara rağmen sadece Sarı-Lacivertli ekibe transfer olmak istiyordu. Boşnak yıldız, artık Fenerbahçe'ye imza atmak için gün sayıyor.