Fenerbahçe Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri belli oldu! Jorge Jesus ve Okan Buruk kararını verdi

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri belli oldu! Jorge Jesus ve Okan Buruk kararını verdi

08.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbide Halil Umut Meler düdük çalacak. Muhteşem maçta iki takım teknik direktörleri muhtemel 11'lerini belirledi. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel derbi 11'leri...

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11leri belli oldu Jorge Jesus ve Okan Buruk kararını verdi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. Heyecan dolu dev karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu müsabakada Halil Umut Meler görev alacak.

Haberin Devamı

Dev derbiye saatler kala Jorge Jesus ve Okan Buruk muhtemel 11'lerini belirledi. İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri...

DÜDÜK HALİL UMUT MELER'İN

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbide Halil Umut Meler düdük çalacak. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Süleyman Özay üstlenecek. Dev derbide dördüncü hakem olarak Abdulkadir Bitigen görev alacak.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11leri belli oldu Jorge Jesus ve Okan Buruk kararını verdi

DOLU TRİBÜNLER ÖNÜNDE OYNANACAK

Kadıköy'deki dev heyecan dolu tribünler önünde oynanacak. Galatasaray taraftarlarının yer alamayacağı dev maçta, sarı-lacivertli tribünler tamamen dolu olacak. Fenerbahçe tribünleri aynı zamanda maç öncesinde koreografi resitali sunacak.

F.BAHÇE'NİN MUHTEMEL DERBİ 11'İ

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus dev derbide ideal 11'ini sahaya sürecek. Portekizli çalıştırıcı, sarı-kırmızılılar karşısında sürprize izin vermeyecek. Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısındaki muhtemel ilk 11'i şu şekilde...

ALTAY BAYINDIR

Dev derbide sarı-lacivertlilerin kalesini Altay Bayındır koruyacak. Tecrübeli eldiven, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ilk 11'deki ilk tercihi olacak. Altay Bayındır, Galatasaray karşısında kaptan olarak sahaya çıkacak.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11leri belli oldu Jorge Jesus ve Okan Buruk kararını verdi

OSAYI SAMUEL

Fenerbahçe'de dev derbide sağ bek pozisyonu Bright Osayi Samuel'e emanet edilecek. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli sağ beki, sarı-kırmızılıların hızlı hücumcuları karşısında göstereceği performansla derbide belirleyici isimler arasında yer alacak.

GUSTAVO HENRIQUE

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Gustavo Henrique, Galatasaray maçında ilk 11'deki yerini alacak. Gustavo Henrique, Galatasaray müsabakasında Jorge Jesus'un şans vereceği bir diğer isim olacak.

SERDAR AZİZ

Jorge Jesus dev derbide savunma tandeminde derbi tecrübesi nedeniyle Serdar Aziz'e forma şansı verecek. Serdar Aziz, eski takımı Galatasaray karşısında müsabakaya ilk 11'de başlayacak.

ATTILA SZALAI

Fenerbahçe'nin sezon başından bu yana vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Attila Szalai, Galatasaray derbisinde de ilk 11'deki yerini alacak. Macar stoper, sarı-kırmızılılar ile oynanacak dev maçta Serdar Aziz'in partneri olarak sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

FERDİ KADIOĞLU

Sarı-lacivertlilerde bu sezon bambaşka bir kimliğe bürünen Ferdi Kadıoğlu, Galatasaray derbisinde de sahadaki yerini alacak. Genç oyuncu, Jorge Jesus'un tercih ettiği sol bekte maça başlayacak.

WILLIAN ARAO

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Willian Arao, Galatasaray derbisinde de ilk 11'deki yerini koruyacak. Başarılı oyuncu, sarı-kırmızılılar karşısında orta saha kurgusunda savunma rolünü üstlenecek.

MIGUEL CRESPO

Jorge Jesus'un orta saha kurgusundaki bir diğer tercihi Miguel Crespo olacak. Portekizli orta saha, Willian Arao'nun orta saha kurgusundaki en önemli partneri görevini üstlenecek.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11leri belli oldu Jorge Jesus ve Okan Buruk kararını verdi

İRFAN CAN KAHVECİ

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta sahası İrfan Can Kahveci de Galatasaray derbisinde sahadaki yerini alacak. Milli oyuncu, Galatasaray karşısında derbi tecrübesi ve son dönemdeki performansı nedeniyle en büyük kozlar arasında olacak.

JOSHUA KING

Sarı-lacivertlilerde sakatlıktan dönmesinin ardından inanılmaz bir performans sergileyen Joshua King, Galatasaray karşısında ilk 11'deki yerini koruyacak. Norveçli santrfor, Fenerbahçe'nin derbide gol yollarındaki iki oyuncusundan biri olacak.

Haberin Devamı

MICHY BATSHUAYI

Fenerbahçe'nin Belçikalı santrforu Michy Batshuayi, Galatasaray derbisinde ilk 11'deki yerini alacak. Tecrübeli golcü, Jorge Jesus'un sarı-kırmızılılar karşısındaki en önemli gol silahı olacak.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11leri belli oldu Jorge Jesus ve Okan Buruk kararını verdi

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Galatasaray'ın başında Fenerbahçe karşısında ilk kez derbi heyecanı yaşayacak olan Okan Buruk, deplasmanda oynanacak müsabakada sürpriz tercihlere imza atacak. Sarı-kırmızılıların muhtemel ilk 11'inde şu isimler yer alıyor...

FERNANDO MUSLERA

Galatasaray'ın Uruguaylı eldiveni Fernando Muslera, Fenerbahçe deplasmanında sarı-kırmızılıların ilk tercihi olacak. Okan Buruk, Uruguaylı file bekçisine ilk 11'de forma şansı verecek.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11leri belli oldu Jorge Jesus ve Okan Buruk kararını verdi

SACHA BOEY

Sarı-kırmızılılarda sağ bek pozisyonunda Sacha Boey görev alacak. Genç sağ bek, Fenerbahçe deplasmanında sarı-kırmızılıların savunma hattının sağında görev alacak.

Haberin Devamı

VICTOR NELSSON

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, Fenerbahçe deplasmanında ilk 11'inde yerini alacak. Genç savunmacı, Galatasaray'ın stoper tandeminde Fenerbahçe hücumcuları karşısında önemli bir rol üstlenecek.

ABDÜLKERİM BARDAKCI

Sarı-kırmızılıların tecrübeli stoperi Abdülkerim Bardakcı, Fenerbahçe deplasmanında forma şansı bulacak. Başarılı stoper, sarı-lacivertlilerin golcüleri karşısında ilk 11'deki yerini alacak.

LEO DUBOIS

Kazımcan Karataş'ın sakatlığı, Patrick van Aanholt'un formsuzluğu nedeniyle Galatasaray'da sol bek mevkisinde Leo Dubois görev alacak. Fransız savunmacı, sarı-lacivertliler karşısında ilk 11'deki bir diğer tercih olacak.

LUCAS TORREIRA

Galatasaray'da tecrübeli orta saha Lucas Torreira, Uruguay'dan dönmesinin ardından yeniden formasına kavuşacak. Yıldız futbolcu orta saha kurgusunda önemli bir rol üstlenecek.

BERKAN KUTLU

Galatasaray'ın Ankaragücü ile oynadığı müsabakada performansıyla beğeni kazanan Berkan Kutlu, sarı-lacivertli takımla oynanacak derbide orta saha kurgusunda rol alacak. Berkan Kutlu, Fenerbahçe deplasmanında sahaya çıkacak bir diğer isim olacak.

SERGIO OLIVEIRA

Galatasaray'ın Portekizli orta sahası Sergio Oliveira, Fenerbahçe deplasmanında sahada yer alacak bir diğer oyuncu olacak. Tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılıların orta saha kurgusunda önemli bir rol üstlenecek.

MILOT RASHICA

Sarı-kırmızılıların tecrübeli oyuncusu Milot Rashica, hücum hattındaki bir diğer koz olacak. Milot Rashica, sarı-kırmızılıların hücum organizasyonlarında önemli bir rol üstlenecek.

DRIES MERTENS

Galatasaray'ın Belçikalı on numarası Dries Mertens, Fenerbahçe derbisinde hücum organizasyonlarında yaratıcı oyuncu olarak görev alacak. Dries Mertens, Okan Buruk'un derbideki kozları arasında bulunacak.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin muhtemel 11leri belli oldu Jorge Jesus ve Okan Buruk kararını verdi

 

KEREM AKTÜRKOĞLU

Galatasaray'da forvet hattında Okan Buruk büyük bir sürprize imza atacak. Sarı-kırmızılıların genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz'la değişmeli olarak dev derbide gol yollarında önemli bir rol üstlenecek.