Fenerbahçe Fenerbahçe, Galatasaray'ın yıldızını kapıyor! İngilizler transfer gelişmesini duyurdu

Fenerbahçe, Galatasaray'ın yıldızını kapıyor! İngilizler transfer gelişmesini duyurdu

05.05.2023 - 11:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez transferde karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'da sezona damga vuran yıldız oyuncunun transferi için girişimlere başladı.

Fenerbahçe, Galatasarayın yıldızını kapıyor İngilizler transfer gelişmesini duyurdu

Spor Toto Süper Lig'de kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile Fenerbahçe, yaz transfer sezonu öncesinde yine karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray formasıyla bu sezon Süper Lig'e damga vuran yıldızn oyuncunun transferi için girişimlere başladı. İngiliz basını flaş transfer gelişmesini duyurdu. İşte Galatasaray ile Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

WANDA NARA'DAN ICARDI PAYLAŞIMI

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara'dan yıldız oyuncunun Galatasaray'da kalıp kalmayacağına dair çarpıcı bir mesaj geldi.

Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Nara'ya, bir Galatasaray taraftarı İspanyolca olarak "Icardi'nin geleceği ne durumda, Galatasaray'da kalacak mı?" sorusuna yanıt verdi.

Wanda Nara, sorulan soruya üstünde Galatasaray forması olan bir fotoğrafın yanı sıra "aslan" ve "kalp" emojileri kullanarak Galatasaray'da kalmak istediklerinin sinyalini verdi.

Fransız basınında yer alan haberlerde, bonservisi Paris Saint Germain'de olan Mauro Icardi'nin Galatasaray'da mutlu olduğu ve sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istediği ifade edilmişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Galatasarayın yıldızını kapıyor İngilizler transfer gelişmesini duyurdu

SACHA BOEY İÇİN ASTRONOMİK TEKLİF

Galatasaray'da beklenen oldu, Sacha Boey için teklifler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün geçen sezon başında sadece 1 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Fransız sağ bek, performansıyla Avrupa devlerini peşine takmayı başardı.

Özellikle İngiltere Premier Lig temsilcisi Crystal Palace, uzun süredir Boey'yi yakından takip ediyor ve maçlarına temsilci gönderiyordu. Hazırlanan scout raporları doğrultusunda İngiliz kulübünün Galatasaray'a resmi teklif yapmaya karar verdiği öğrenildi.

Crystal Palace'ın Sacha Boey transferini tamamlamak için gözden çıkardığı bonservis bedeli ise 20 milyon Euro civarında.

Sarı-Kırmızılı yönetim, sezon başında da transfer teklifleri alan Boey'den 1 sezon daha takımda kalmasını ve burada şampiyonluk yaşamasını istemişti. 22 yaşındaki futbolcu, şampiyonluk kupasını kaldırarak sözünü tutmak üzere. Bu nedenle yönetimden de transfer için vize bekliyor.

Fenerbahçe, Galatasarayın yıldızını kapıyor İngilizler transfer gelişmesini duyurdu

FENERBAHÇE, RYAN KENT'İ İSTİYOR

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Sarı-lacivertliler, Glasgow Rangers'ta forma giyen Ryan Kent'i listeye aldı. 26 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve serbest kalacak.

Yönetim, İngiliz futbolcunun durumunu yakından takip ediyor ve şartlarını soruşturuyor. Rangers'tan yıllık yaklaşık 1 milyon Sterlin kazanan Ryan Kent'in tek talibi Fenerbahçe değil. İngiltere Premier Lig ekipleri de 26 yaşındaki futbolcu ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

Ertan Süzgün'ün haberine göre Fenerbahçe, İskoçya ekiplerinden Glasgow Rangers forması giyen İngiliz futbolcu Ryan Kent ile prensipte anlaştı. Fenerbahçe, 26 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödemeyecek. Ryan Kent, Mayıs ayının sonunda Glasgow Rangers ile olan sözleşmesinin sonuna gelecek.

Fenerbahçe, Galatasarayın yıldızını kapıyor İngilizler transfer gelişmesini duyurdu

İNGİLİZLER DUYURDU: FENERBAHÇE, RASHICA'YI İSTİYOR

Süper Lig'de şampiyonluk için yarışan Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez transferde karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Championship ekibi Norwich City'den satın alma opsiyonu olmadan kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica, Fenerbahçe'nin transferde hedefleri arasında yer alıyor.

Bu sezon Galatasaray'da 31 resmi karşılaşmada forma giyen Milot Rashica, 6 gol atıp 6 asist yaparak 12 gole direkt etki etti. Norwich City'nin Premier Lig'e yükselememesi sebebiyle Rashica'nın bu yaz İngiliz ekibinden bonservisiyle ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Telegraph'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Galatasaray'da forma giyen milot Rashica ile yakından ilgileniyor. Sarı-lacivertliler, Kosovalı futbolcunun transferi için girişimlere başladı. Haberde Norwich City'nin bütçesini düşürmek için Teemu Pukki, Kieran Dowell ve Sam Byram gibi isimler ile yollarını ayrıması bekleniyor. İngiliz ekibi, 11 milyon euro bedelle Werder Bremen'den transfer ettiği Rashica için de 11 milyon euro talep ediyor.

Fenerbahçe, Galatasarayın yıldızını kapıyor İngilizler transfer gelişmesini duyurdu

RASHICA, GALATASARAY'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

İngiliz basınına Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği öne sürülen Milot Rashica ise kariyerine Galatasaray'da devam etmek istiyor. Kosovalı futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Aykut Erçetin, Radyospor'a yaptığı açıklamada "Milot Rashica ilk 11'in vazgeçilmez ismi oldu. Okan Hoca (Buruk), Milot Rashica'nın hem hücuma hem de defansa sağladığı katkıdan çok memnun. Milot Rashica tamamiyle şampiyonluğa odaklınıyor. Hedefi Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak. Milot Rashica, Galatasaray'da ve Türkiye'de olmaktan çok mutlu. Milot Rashica'nın gönlü Galatasaray'da kalmaktan yana." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Norwich City'nin Rashica için görüşmelere başladığı kaydedilmişti. Sarı-kırmızılılar, Kosovalı futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak için İngiliz ekibiyle pazarlıklara başladı.

Milot Rashica, Galatasaray'dan önce kariyerinde Vitesse, Werder Bremen ve Norwich City formalarını giydi. Kosova Milli Takımı'nda da forma giyen Rashica, milli formayla çıktığı 46 karşılaşmada 8 gol kaydetti.

Fenerbahçe, Galatasarayın yıldızını kapıyor İngilizler transfer gelişmesini duyurdu

Yazarlar