Fenerbahçe Fenerbahçe - Hull City maçını Arda Güler değiştirdi! İsmail Yüksek'ten muhteşem performans

Fenerbahçe - Hull City maçını Arda Güler değiştirdi! İsmail Yüksek'ten muhteşem performans

10.07.2022 - 22:49 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı öncesi hazırlıkları kapsamında Hull City'le karşı karşıya geldi. Mücadele Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynandı. Hull City'de yeni transferler Ozan Tufan ve Allahyar'ın da oynadığı müsabakaya Fenerbahçe'nin genç oyuncuları Arda Güler ve İsmail Yüksek damga vurdu. Sarı-lacivertli taraftarlar genç futbolcuya büyük destek verdi.

Fenerbahçe - Hull City maçını Arda Güler değiştirdi İsmail Yüksekten muhteşem performans

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında özel maçta Hull City'le karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'le oynanan karşılaşmaya Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu ev sahipliği yaptı. Müsabakada sarı-lacivertli takımın genç oyuncuları Arda Güler ile İsmail Yüksek oldukça etkili bir performans gösterdi ve taraftarlar tarafından alkışlandı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

HULL CİTY TARAFTARLARI TRİBÜNDE

Fenerbahçe ile Hull City arasındaki müsabakaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Alpay Kazan adına oynanan mücadelede Hull City taraftarları da tribünde yer aldı. Hull City'i destekleyen taraftarlar ve Fenerbahçe taraftarları müsabakayı bir arada izledi.

Fenerbahçe - Hull City maçını Arda Güler değiştirdi İsmail Yüksekten muhteşem performans

OZAN FORMA GİYDİ

Hull City'nin Fenerbahçe'den transfer ettiği Ozan Tufan, ilk maçına çıktı. Hull City Teknik Direktörü Şota Arveladze, sarı-lacivertli takımla oynanan müsabakada Ozan Tufan'a ilk 11'de forma şansı verdi. Ozan Tufan'ın yanı sıra Allahyar Sayyadmanesh de müsabakaya ilk 11'de başlayan isimler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

İSMAİL FORMAYI KAPTIRMADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Hull City ile oynanan müsabakada İsmail Yüksek'e yine forma şansı verdi. 23 yaşındaki orta saha Avusturya kampında yıldızlaşan isimler arasında yer almıştı. İsmail Yüksek, Partizan ve MOL Fehervar maçlarının ardından Hull City karşılaşmasına da ilk 11'de başladı.

Fenerbahçe - Hull City maçını Arda Güler değiştirdi İsmail Yüksekten muhteşem performans

BRUMA İLK KEZ YEDEK

Fenerbahçe ile Hull City arasındaki müsabakaya ilk 11'de başlayan isimler arasında Armindo Bruma yer almadı. Portekizli futbolcu sarı-lacivertli takıma transfer olduktan sonra ilk kez bir maça ilk 11'de başlamadı. Armindo Bruma daha önce Shkupi, Tirana, Al Shamal, Partizan ve MOL Fehervar müsabakalarında Jorge Jesus'un ilk tercih ettiği isimler arasında yer almıştı.

VALENCİA DİREĞE TAKILDI

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Hull City maçında ilk tehlikeli pozisyon 41'inci dakikada yaşandı. Sarı-lacivertliler, Enner Valencia ile gole çok yaklaştı. İrfan Can Kahveci'nin savunma arkasına pasında sağ çaprazdan ceza sahasına girerek yakın direğin dibine vuruş yapan Enner Valencia direğe takıldı.

OZAN'DAN ETKİLİ PERFORMANS

Hull City'nin yeni transferi Ozan Tufan, Fenerbahçe karşısında oynadığı maçın ilk yarısında oldukça etkili bir performans sergiledi. Tecrübeli orta saha 45 dakikalık bölümde 15 kez topla buluştu ve yüzde 89'a yakın pas isabet oranı yakaladı. Fenerbahçeli oyuncularla girdiği 3 ikili mücadelenin tamamında rakiplerine üstünlük kuran Ozan Tufan, 2 top kapmayla ilk yarıyı noktaladı.

Fenerbahçe - Hull City maçını Arda Güler değiştirdi İsmail Yüksekten muhteşem performans

LİNCOLN KENARA, BRUMA OYUNA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ikinci yarıda oyuna müdahalelerle başladı. Sarı-lacivertlilerde Armindo Bruma ve Miha Zajc oyuna dahil oldu. Lincoln Henrique ile Miguel Crespo kenara geldi.

TÜM STAT ALKIŞLADI

Fenerbahçe'de Avusturya kampında gösterdiği performansla Hull City maçında da formayı bırakmayan İsmail Yüksek, 80'inci dakikada yerini Dimitris Pelkas'a bıraktı. Sarı-lacivertli taraftarlar oyundan çıkan genç oyuncuyu ayakta alkışladı.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'DEN MUHTEŞEM GOL

Müsabakanın 87'nci dakikasında Fenerbahçe tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Sarı-lacivertlilerde topun başına Arda Güler geçti. Arda Güler'in vuruşunda top doğrudan ağlarla buluştu. Fenerbahçe, Arda Güler'in golü sonrası 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

ARDA HAZIRLADI, SERDAR BİTİRDİ

Fenerbahçe attığı golün ardından santra sonrası Hull City'den topu hızlıca geri kazandı. Sol kanattan ceza sahası içerisine giren Arda Güler'in hazırladığı pozisyonda Mergim Berisha kaleyi denedi. Savunmadan seken meşin yuvarlağı önünde bulan Serdar Dursun topu kafayla ağlara gönderdi.

Fenerbahçe - Hull City maçını Arda Güler değiştirdi İsmail Yüksekten muhteşem performans

F.BAHÇE KAZANDI, JESUS ALKIŞLANDI

Fenerbahçe son dakikalarda bulduğu üst üste gollerle Hull City'i 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından Jorge Jesus ve öğrencilerini alkışladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus oyuncularını tek tek tribünleri selamlamaları konusunda uyardı.