Fenerbahçe Fenerbahçe - Hull City maçının stadı ve tarihi belli oldu! Sürpriz...

Fenerbahçe - Hull City maçının stadı ve tarihi belli oldu! Sürpriz...

28.06.2022 - 12:25 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştiren Fenerbahçe, dostluk maçlarına devam ediyor. Daha önce Shkupi ve Tirana ile hazırlık maçları oynayan Fenerbahçe'nin Hull City ile de maç yapması kesinleşti. Hatta maçın stadı ve tarihi de belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe - Hull City maçının stadı ve tarihi belli oldu Sürpriz...

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe, ikinci etap çalışmaları için 1-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında Avusturya'nın Graz şehri yakınlarında Bad Radkersburg bölgesinde kampa girecek.

Haberin Devamı

AVUSTURYA'DA İKİ HAZIRLIK MAÇI

Sarı-lacivertliler kamp sürecinde iki hazırlık maçı yapacak. Kanarya, 2 Temmuz Cumartesi günü yerel saat ile 18.30'da Sırbistan ekibi FK Partizan ile; 6 Temmuz Çarşamba günü 18.30'da Macaristan temsilcisi Mol Fehervar ile karşı karşıya gelecek. İki karşılaşma da Graz kentindeki Merkür Arena'da oynanacak.

Fenerbahçe - Hull City maçının stadı ve tarihi belli oldu Sürpriz...

KAMP DÖNÜŞÜ HULL CİTY İLE MAÇ

7 Temmuz'da Avusturya hazırlık kampını tamamlayacak olan Fenerbahçe, Türkiye'ye dönecek ve hazırlıklarına devam edecek. Burada da hazırlık maçlarına devam edecek olan Fenerbahçe'nin 10 Temmuz'da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile maç yapacağı öğrenildi. 

Fenerbahçeli olan Acun Ilıcalı'nın takımı Championship ekibi Hull City, hazırlık maçı için Türkiye'ye gelecek. Fenerbahçe ile İngiliz ekibi arasında oynanacak mücadelenin Sakarya Atatürk Stadı'nda 10 Temmuz tarihinde yapılacağı ifade edildi. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Hull City maçının stadı ve tarihi belli oldu Sürpriz...

AYNI STATTA 3 GÜN SONRA DEVLER LİGİ MAÇI VAR

UEFA İcra Komitesi'nin, Avrupa kupalarına katılacak olan Belarus kulüplerinin maçlarını tarafsız sahada ve seyircisiz oynanmasına karar vermesinin ardından müsabaka için Sakarya seçildi.

Bu çerçevede Şampiyonlar Ligi'nde Shakhter Soligorsk'un, Maribor ile oynayacağı karşılaşmanın 13 Temmuz Çarşamba günü Yeni Sakarya Atatürk Stadyumun'da oynanmasına karar verildi.

İLK HAZIRLIK MAÇINDA BERABERLİK ÇIKTI

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile karşılaştı. Mücadeleden 2 - 2 beraberlikle ayrılan sarı lacivertlilerin gollerini yeni transferlerden Lincoln Henrique ve genç oyuncu Muhammed Gümüşkaya attı.

Fenerbahçe - Hull City maçının stadı ve tarihi belli oldu Sürpriz...

TİRANA KARŞISINDA FARKLI GALİBİYET

Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Tirana ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oynanan mücadelede sarı lacivertliler, Arnavutluk ekibini 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Mergim Berisha, Filip Novak, Dimitrios Pelkas ve Mbwana Samatta kaydetti.