Fenerbahçe Fenerbahçe için çılgın Mourinho iddiası! İtalyanlar duyurdu

Fenerbahçe için çılgın Mourinho iddiası! İtalyanlar duyurdu

13.03.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

En son İtalya'da Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho için bomba bir haber ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin, Portekizli çalıştırıcı radarına aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe için çılgın Mourinho iddiası İtalyanlar duyurdu

Trendyol Süper Lig'in bitmesine 9 hafta kala lider Galatasaray'ın 2 puan arkasında şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe hakkında İtalya'dan bomba bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertliler, gelecek sezon için tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho'yu listesine aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

GÖREVİNE SON VERİLDİ

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da Teknik Direktör Jose Mourinho ile Ocak ayında yolların ayrıldığı açıklanmıştı. 2021 yılından beri Roma'yı çalıştıran Portekizli teknik adamın görevine son verilmişti.

Jose Mourinho, Roma ile bu sezon 28 maça çıktı. Tecrübeli teknik adam, söz konusu müsabakalarda 13 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı.

DEV KARİYER

Teknik Direktör Jose Mourinho, kariyerinde Barcelona, Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham ve Roma'da görev yaptı.

FENERBAHÇE İDDİASI

İtalyan basını Calciomercato'da yer alan haberde, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'dan memnun olduğu ancak sezon sonu şampiyon olunamaması durumunda teknik direktör değişikliğine gidileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

GÜÇLÜ ADAY

Bu senaryonun yaşanması durumunda Fenerbahçe için Jose Mourinho'nun güçlü bir aday olduğu iddia edildi.