Fenerbahçe Fenerbahçe ile anlaşma sağladı! Sözleşmesi bitiyor

Fenerbahçe ile anlaşma sağladı! Sözleşmesi bitiyor

15.05.2023 - 19:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için şimdiden kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler kanat transferi için yıldız isimle anlaşmaya vardı

Fenerbahçe ile anlaşma sağladı Sözleşmesi bitiyor

Süper Lig’de puan kaybı lüksü kalmayan Fenerbahçe’de Trabzonspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Sarı-lacivertliler bir yandan gelecek sezonun tarnsfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe, Rangers'ta sözleşmesi sezon sonu bitecek yıldız isim ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

TRABZON MAÇI KRİTİK
Giresunspor’la berabere kalarak lider Galatasaray’ın 5 puan gerisine düşen ve artık beraberlik lüksü bile olmayan Fenerbahçe’de Trabzonspor maçına büyük önem veriliyor. Süper Lig’in 34. haftasında 18 Mayıs Perşembe günü Kadıköy’de oynanacak Trabzonspor karşılaşmasından mutlaka 3 puan çıkarılması hedefleniyor.

VALENCIA TUTULAMIYOR
Fenerbahçe’de bir yandan Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası hedefi takip edilirken öte taraftan da Enner Valencia’nın gol krallığındaki iddiası gözlerden kaçmıyor. Sarı-lacivertliler adına en son 2010-11 sezonunda Alex de Souza 28 golle kral olmuştu. 11 sene sonra yeni bir gol kralına ‘merhaba’ demeye hazırlanan Fenerbahçe’de Enner Valencia’nın hem kulüp adına hem de kişisel kariyerinde tarihi bir sezon geçirmesi de dikkat çekiyor. Valencia, ligde artık son dönemece girilirken gol krallığında 27 golle zirvede bulunuyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’ye 2020’de Tigres’den bedelsiz gelen Valencia 111 maça çıktı. 33 yaşındaki Ekvadorlu forvet bu karşılaşmalarda rakip ağları 57 kez havalandırırken, 16 defa da asist yaptı.

Fenerbahçe ile anlaşma sağladı Sözleşmesi bitiyor

FENERBAHÇE KENT İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Fenerbahçe, Rangers ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ryan Kent için harekete geçti. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sarı-lacivertli kulübün, İngiliz yıldız ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Daha önce Leeds United, Udinese ve Bologna'nın da Kent'e ilgisinin olduğu öne sürülmüştü. İskoç basını, geçtiğimiz günlerde Belçika'dan Club Brugge'nin de Ryan Kent'e talip olduğunu duyurmuştu.

5 sezondur Rangers forması giyen kanat oyuncusu Ryan Kent, bu sezon çıktığı 44 maçta 3 gol, 8 asistlik performans ortaya koydu.