Fenerbahçe Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna kattığını açıkladı

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna kattığını açıkladı

03.08.2022 - 21:20 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayatı kadrosuna kattığını açıkladı

Altay Bayındır'ı zorlayabilecek bir isim arayan Fenerbahçe, Göztepe'den kaleci İrfan Can Eğribayat'ın transferini tamamladı. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki eldiveni kiralık olarak kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, bu transfer için 500 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertliler, İrfan Can'ı bonservisi ile kadrosuna katmak isterse opsiyon 1.2 milyon euro.

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ın lisansını da çıkardı ve Türkiye Futbol Federasyonuna bildirdi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüz, Göztepe Spor Kulübü’nün formasını giyen İrfan Can Eğribayat’ı satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına kiralamıştır.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu.


İrfan Can Eğribayat’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; formamızla başarılar diliyoruz."

İRFAN CAN'DAN AÇIKLAMA

Transferin tamamlanmasının ardından kulüp televizyonuna konuşan İrfan Can, "Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. En başından beri çok istekliydim bu transfer için. Fenerbahçe, çok ayrıca bir camia. Çok mutlu ve gururluyum. Kolay olmadı, ama sonunda buradayım. Bu formayı giyecek olmaktan çok mutluyum. Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki ise, "Kendisini bir süredir takip ediyorduk. Fenerbahçe, Türk merkezli yapılanmayı da unutmuyor, önem verdiğimiz bir konu. Eldeki seçeneklerimiz artık çok güçlendi. Güzel bir kadro rekabetine girecek. Hocamızla birlikte yaptığımız çalışmalarda en önde olan adaylardan biriydi. Hem kendisi gelmeye sıcak baktı, hem de Göztepe ile güzel ilişkilerimiz var. Onlara teşekkür ediyorum. Bu işi bugün bitirdik. Kendisi ispatlamış, genç bir isim bizimle beraber." ifadelerini kullandı.

SKORER DUYURMUŞTU

Kalecisi Altay Bayındır'a alternatif almak isteyen Fenerbahçe, Göztepe'nin 23 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna katıyor.

ALTAY BAYINDIR'IN SAKATLIĞI MORALLERİ BOZDU

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın sakatlığı moralleri bozdu. Yıldız oyuncu Dinamo Kiev ile oynanan ikinci maçta diz travması. sakatlığı yaşadı. Fenerbahçe'de sağlık heyetinin Altay Bayındır'ı Süper Lig'deki ilk maça yetiştirmeyi planladığı ve bu nedenle Slovacko maçında riske etmeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayatı kadrosuna kattığını açıkladı

ALTERNATİF İÇİN HAREKETE GEÇİLMİŞTİ

Fenerbahçe, Altay Bayındır'a alternatif bir ismi transfer etmek için çalışmalara başladı.

İRFAN CAN İÇİN KİRALIK OLARAK ANLAŞILDI

Skorer'in edindiği bilgiye göre; Fenerbahçe, Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat'la kiralık olarak anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayatı kadrosuna kattığını açıkladı