Galatasaray Fenerbahçe istiyordu, Galatasaray teklif yaptı

Fenerbahçe istiyordu, Galatasaray teklif yaptı

31.07.2023 - 07:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezon öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki transfer yarışı bitmek bilmiyor. Fenerbahçe'nin gündemine aldığı yıldız isme Galatasaray'ın teklif yaptığı iddia edildi.

Fenerbahçe istiyordu, Galatasaray teklif yaptı

Süper Lig'de transfer çalımları devam ederken Galatasaray, Fenerbahçe'nin gündemine aldığı yıldız isim için teklif sunduğu iddia edildi. Detaylar...

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIMLARI DAMGA VURDU
Transfer çalımları Süper Lig öncesi gündemden düşmüyor. Daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş'ın ilgilendiği Dusan Tadic'i renklerine bağlamıştı. Sırp yıldız, iki yıllık sözleşmeye imza attı. Dusan Tadic'e yıllık 4 milyon 200 bin euro garanti ücret ödeneceği belirtildi.

Fenerbahçe istiyordu, Galatasaray teklif yaptı

Galatasaray ise Fenerbahçe'nin gündeminde bulunan Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmıştı. Dünkü imza töreninde Galatasaray’da Wilfried Zaha platforma gelirken çalınan Ali Cabbar şarkısı ile Fenerbahçe’ye gönderme yapıldı.

Galatasaray bir başka ezeli rakibi Beşiktaş'ın ilgilendiği Halil Dervişoğlu'nu renklerine bağlamıştı.

GALATASARAY TEKLİFTE REVİZYONA GİTTİ
Ertan Süzgün'ün haberine göre, Galatasaray, Tanguy Ndombele için yaptığı teklifte revizyona gitti. Sarı-kırmızılılar, 8 milyon euroluk teklifini biraz daha artırıp ödeme planı için yıl sayısını düşürdü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe istiyordu, Galatasaray teklif yaptı

FENERBAHÇE KİRALIK İSTEDİ
Tottenham'ın Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele'yi kiralamak için Fenerbahçe'nin devrede olduğu iddia edilmişti. Sarı-Lacivertliler, ilk teklifi sunup İngiliz ekibinden cevap beklediği ifade edilmişti.

54 GOLE KATKI SAĞLADI
Kariyerinde şu ana kadar 277 maça çıkan Ndombele, 19 gol ve 35 asist üretti.

Tottenham ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden ve 22 milyon Euro piyasa değeri olan futbolcunun gelecek sezon için başka takımda forma giymek istediği iddia edildi.

Aynı zamanda Demokratik Kongo vatandaşı da olan Ndombele, Fransa adına 7 maça çıkıp, skor üretemedi.

Fenerbahçe istiyordu, Galatasaray teklif yaptı

Yazarlar