Fenerbahçe Fenerbahçe istiyordu! Galatasaray temaslara başladı, sürpriz transfer

Fenerbahçe istiyordu! Galatasaray temaslara başladı, sürpriz transfer

02.07.2022 - 18:23 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakcı'nın ardından bir futbolcuda daha karşı karşıya geldiği iddia edildi. Jorge Jesus'un takımında görmek istediği başarılı futbolcu için Galatasaray'ın temaslara başladığı kaydedildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe istiyordu Galatasaray temaslara başladı, sürpriz transfer

Fenerbahçe ve Galatasaray transfer çalışmalarında bir kez daha karşı karşıya geldi. Süper Lig'in iki devinin aynı oyuncunun peşinde olduğu ve Fenerbahçe'nin gündemindeki yıldız için Galatasaray'ın görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

OKAN BURUK SONRASI İKİ TAKVİYE

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından futbol yapılanmasında değişikliğe gidildi. Sarı-kırmızılılarda sportif direktör Pasquale Sensibile ile teknik direktör Domenec Torrent'in görevine son verildi. Teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la anlaşma sağlandı ve futbol direktörlüğüne Cenk Ergün getirildi. Süper Lig devinde Okan Buruk'un imzasının ardından takıma iki takviye birden yapıldı.

Fenerbahçe istiyordu Galatasaray temaslara başladı, sürpriz transfer

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin de transfer gündemindeki Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna kattı. Tecrübeli savunmacı için Konyaspor'a 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi. Öte yandan Abdülkerim Bardakcı ile 3+1 yıllık anlaşma imzalandı. Sarı-kırmızılılarda sol beke de genç bir isim dahil edildi. Altay'a 20 milyon TL bonservis bedeli ödenerek Kazımcan Karataş takıma katıldı. Genç futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı-kırmızılılar, Kazımcan Karataş'a 400 bin TL imza parası ödedi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'DEN 3 TAKVİYE

Jorge Jesus'la birlikte yeni sezonda büyük başarılara imza atmak isteyen Fenerbahçe'de şu ana kadar takıma 3 takviye yapıldı. Sarı-lacivertliler ilk olarak Portekiz temsilcisi Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi kadrosuna dahil etti. 23 yaşındaki on numarayla 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Brezilyalı oyuncu için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi. Süper Lig devi kısa bir süre sonra eski Galatasaraylı Armindo Bruma'yı kiralık olarak kadrosuna dahil etti. PSV Eindhoven'dan kiralanan Portekizli'nin sözleşmesine satın alma opsiyonu da eklendi. Fenerbahçe, sezon sonunda 4 milyon euro ödemesi halinde Armindo Bruma'nın bonservisini alacak.

Fenerbahçe istiyordu Galatasaray temaslara başladı, sürpriz transfer

Fenerbahçe'de son transfer hamlesi sağ kanada yapıldı. Fatih Karagümrük'te geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren Emre Mor transfer edildi. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

WİLLİAM CARVALHO GÜNDEMDE

Sarı-lacivertliler ve sarı-kırmızılılarda orta saha arayışlarının devam ettiği bu dönemde William Carvalho gündeme geldi. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın William Carvalho'yu transfer etmek için görüşmelerine devam ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

SERGİO OLİVEİRA İDDİASI

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki transfer yarışlarının devam ettiği süreçte flaş bir iddia ortaya atıldı. Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre; Süper Lig'in iki devi Sergio Oliveira'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe istiyordu Galatasaray temaslara başladı, sürpriz transfer

G.SARAY GÖRÜŞÜYOR

Haberin ayrıntılarında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un 30 yaşındaki orta sahayı takımında görmeyi istediği aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin futbol direktörü Mario Branco'nun ilişkilerini kullanarak bu transferi bitirmeye uğraştığı kaydedildi. PAOK'ta birlikte görev yaptığı oyuncuyu ikna etmek isteyen Mario Branco'nun işinin kolay olmadığı ifade edildi. Sarı-kırmızılıların, Porto'yla transfer için görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı.

PORTO'DA GÖZDEN DÜŞTÜ

Menajerlik hakları Jorge Mendes'te bulunan Sergio Oliveira'nın yeni adresinin Türkiye olabileceği ifade edildi. Öte yandan 30 yaşındaki orta sahanın Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'nun yeni sezon planları arasında yer almadığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe istiyordu Galatasaray temaslara başladı, sürpriz transfer

10 GOLE KATKI SAĞLADI

Portekizli orta saha geçtiğimiz sezonun ikinci devresini Roma'da kiralık olarak geçirdi. Tecrübeli futbolcu toplamda 45 maça çıktı. Sergio Oliveira bu müsabakalarda 8 gol ve 2 asist üretti. Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Ronaldinho'nun Paris Saint-Germain formasıyla en iyi golleri

Yazarlar