Fenerbahçe Fenerbahçe, Jesus yönetiminde sezona başladı! 3 isim idmanda yok

Fenerbahçe, Jesus yönetiminde sezona başladı! 3 isim idmanda yok

15.06.2022 - 12:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik direktör Jorge Jesus'un teknik ekibi de netlik kazandı. Mesut Özil ve Ozan tufan ile ilgili gelişme dikkat çekti.

Fenerbahçe, Jesus yönetiminde sezona başladı 3 isim idmanda yok

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Samandıra Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımda bulunan ve izinli futbolcuların yanı sıra sakatlık ve tedavi süreci devam eden Arda Güler ile Miguel Crespo katılmadı. Antrenman öncesinde takımla bir toplantı gerçekleştiren Portekizli teknik adam, futbolcularına ekibini tanıttı.

Fenerbahçe, Jesus yönetiminde sezona başladı 3 isim idmanda yok

YENİ TRANSFER HENRİQUE İLK KEZ
Sahada gerçekleştirilen antrenmanda yeni transfer Lincoln Henrique de sarı-lacivertli takımla ilk kez çalıştı. Antrenmanda genç oyuncular dışında kalan isimler yoyo testinden geçirildi.

JESUS'UN EKİBİ BELLİ OLDU
Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus'un teknik ekibi de netlik kazandı. Mehmet Aurellio ile Mario Branco'nun görev tanımını oyuncularına aktaran 67 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'ye kazanmak için geldiğini oyuncularına anlattı. Jesus'un teknik ekibindeki isimler ve görevleri şu şekilde;

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Jesus yönetiminde sezona başladı 3 isim idmanda yok

Jorge Jesus (Teknik Direktör)

Joao de Deus (Yardımcı Antrenör)

Marcio Sampaio (Atletik Performans Antrenörü)

Tiago Oliveira (Yardımcı Antrenör)

Gil Henriques (Maç Analisti)

Rodrigo Araujo (Video Analist)

Mario Branco (Operasyon Direktörü)

Carlos Bruno (Atletik Performans Antrenörü)

Mehmet Aurelio (Teknik Menajer)

Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Fenerbahçe, Jesus yönetiminde sezona başladı 3 isim idmanda yok

MESUT ÖZİL VE OZAN TUFAN
İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan antrenmanda yer almadı. İdmanda yer almayan diğer isim ise Arjantinli futbolcu Jose Sosa oldu.

Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre sezonu açan Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıklarına alınmayan Mesut Özil, Almanya’ya gitti.

9 GOL VE 2 ASİST ÜRETTİ
Fenerbançe'de İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakılan Mesut Özil, sarı-lacivertli formayı bu sezon toplamda 26 kez terletti. 33 yaşındaki on numara rakip fileleri 9 kez havalandırma başarısı gösterdi. Mesut Özil takım arkadaşlarına da 2 asist yaptı.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Mesut Özil'in sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2024'te bitecek. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösterilen tecrübeli oyuncu için MLS, Suudi Arabistan ve Katar'dan taliplerin olduğu iddia ediliyordu.

Haberin Devamı

OZAN HULL CİTY YOLUNDA
Hull City'le anlaştığı iddia edilen Ozan Tufan'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. 27 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 800 bin euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe, Ozan Tufan için Bursaspor'a 2015-2016 sezonu başında 7 milyon euro bonservis ücreti ödemişti.

Fenerbahçe, Jesus yönetiminde sezona başladı 3 isim idmanda yok

JESUS'TAN OYUNCULARA İLK MESAJ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, “Kazanmak, her gün şampiyon olmak için çalıştığını bilmektir” dedi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk saha çalışmasını gerçekleştiren Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus, idman öncesi oyuncularıyla toplantı gerçekleştirdi. Portekizli teknik adam, “Kazanmak, her gün şampiyon olmak için çalıştığını bilmektir. İlk zamanlar birbirimizi tanıma ve adaptasyon dönemi. Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız” ifadelerini kullanarak oyuncularını motive etti. Jesus ayrıca hem fiziksel hem de mental olarak güçlü bir takım kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Yazarlar