Fenerbahçe Fenerbahçe, Juan Cuadrado'ya 2 yıllık sözleşme teklif etti! Dudak uçuklatan rakam

Fenerbahçe, Juan Cuadrado'ya 2 yıllık sözleşme teklif etti! Dudak uçuklatan rakam

19.06.2023 - 08:55 | Son Güncellenme:

Yıldızları kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, Juventus'a veda etmeye hazırlanan Juan Cuadrado için resmen harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Kolombiyalı futbolcuya 2 yıllık sözleşme önerdi. Mukavele detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Juan Cuadradoya 2 yıllık sözleşme teklif etti Dudak uçuklatan rakam

Kolombiya futbolunun dünya futboluna armağan ettiği Juan Cuadrado, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alıyor. Juventus'la sözleşmesi, haziran ayı sonunda bitecek deneyimli kanat oyuncusunun, İtalyan devine veda edeceği bildirildi. Sarı-lacivertli kulübün yanı sıra 35 yaşındaki yıldıza, İspanya'dan son Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'nın da talip olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Sezon başında takımın başına Portekizli teknik adam Jorge Jesus geçmişti. Tecrübeli çalıştırıcının sözleşmesi Başakşehir maçı ile sona erdi. Fenerbahçe kurmayları, en kısa sürede takımın başına deneyimli bir ismi getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe, Juan Cuadradoya 2 yıllık sözleşme teklif etti Dudak uçuklatan rakam

3 İSİM ÖN PLANA ÇIKTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da ‘Türk hoca’ ve ‘Camianın evladı’ tarifleri sonrası alternatifler netleşti. Volkan Demirel ve İsmail Kartal isimleri ağır basarken, Aykut Kocaman da doğal bir alternatif olarak dikkat çekti. Emre Belözoğlu, yeni sezonda Başakşehir’de devam edecek. Ersun Yanal’a dair de herhangi bir planın bulunmadığı biliniyor. Bu sebepten dolayı Fenerbahçe camiasında Volkan Demirel, İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri ön plana alındı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Juan Cuadradoya 2 yıllık sözleşme teklif etti Dudak uçuklatan rakam

SEZONUN İLK TRANSFERİ RYAN KENT

Son olarak Türkiye Kupasını müzesine götüren ve Fenerbahçe sezonun ilk transfer bombasını patlattı. Sarı-lacivertli ekip son olarak Rangers forması giyen ve sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kalan Ryan Kent'i kadrosuna kattığını açıkladı.

CUADRADO OPERASYONU BAŞLADI

Hem sağ bek hem de sağ kanat olarak oynayabilen Juan Cuadrado için elini çabuk tutmak isteyen Fenerbahçe yönetiminin harekete geçtiği öğrenildi. Bu sezon toplam 47 remi maça çıkan Kolombiyalı yıldız, söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Tecrübeli orta saha bunun yanında 4 kez de asist performansı sergiledi.

Fenerbahçe, Juan Cuadradoya 2 yıllık sözleşme teklif etti Dudak uçuklatan rakam

BONUSLAR HARİÇ 3.5 MİLYON EURO

Sarı-lacivertlilerin, 2 yıllık sözleşme karşılığında tecrübeli kanat oyuncusuna, bonuslar hariç senelik 3.5 milyon euro teklif ettiği ifade edildi. Kolombiyalı yıldızın, Fenerbahçe'den düşünmek için süre istediği belirtildi.