Fenerbahçe Fenerbahçe kafilesi İstanbul'da! Mert Hakan Yandaş: Sizlerle gurur duyuyorum

Fenerbahçe kafilesi İstanbul'da! Mert Hakan Yandaş: Sizlerle gurur duyuyorum

18.03.2024 - 04:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe kafilesi, Trabzonspor maçından sonra İstanbul'a döndü. Sabaha karşı 04.00'te taraftarların büyük ilgisi sonrası Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe kafilesi İstanbulda Mert Hakan Yandaş: Sizlerle gurur duyuyorum

Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe kafilesi, sabaha karşı İstanbul'a döndü. İstanbul'da taraftarların havaalanında büyük ilgi gösterdiği kafilede Mert Hakan Yandaş konuştu.

Haberin Devamı

Taraftarlar ilk olarak Bright Osayi Samuel için tezahüratlar yaptı. Sarı-lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş daha sonra taraftarlara seslendi.

Fenerbahçe Televizyonu'nda konuşan Mert Hakan Yandaş, "Gecenin bu saatinde buraya geldiğiniz için teşekkür ederiz. Fenerbahçe arması hiçbir zaman yere düşmeyecektir. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk ne kupa büyüklüğüdür. Bu sezonun sonu ne olursa olsun bu takımdaki herkesle gurur duyuyorum. Sizlerle gurur duyuyorum. Sağ olun, var olun" dedi.

Mert Hakan Yandaş konuşmasının ardından takım arkadaşı Bright Osayi Samuel'e dikkat çeken bir sevgi gösterisinde bulundu. Mert Hakan Yandaş, Bright Osayi Samuel'i alnından öptü. Bu sırada taraftarlardan yoğun alkış duyuldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli futbolcular daha sonra kendilerini bekleyen takım otobüsüne bindi ve tesislere doğru yola çıktı.

Yazarlar