Fenerbahçe Fenerbahçe kamp kadrosunu duyurdu! Transfer görüşmesi için gitti

Fenerbahçe kamp kadrosunu duyurdu! Transfer görüşmesi için gitti

28.08.2022 - 15:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı. Kadroda yer almayan isimler arasında transfer için Belçika'ya transfer için giden isim dikkat çekti

Fenerbahçe kamp kadrosunu duyurdu Transfer görüşmesi için gitti

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu. Kadroda yer almayan isimler arasında transfer için Belçika'ya transfer için giden isim dikkat çekti

Haberin Devamı

9 MAÇTA 24 GOL
Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus ile yakalanan olumlu hava herkesin yüzünü güldürdü. Sarı-lacivertliler, Jesus’un idaresinde lig ve Avrupa’da 9 resmi maça çıkarken özellikle yakalanan hücumcu görüntü büyük beğeni topladı. Portekizli çalıştırıcının öğrencileri sözkonusu 9 maçta 24 gol kaydetti. Ligde 3 maça çıkan, Avrupa kupalarında da 6 karşılaşmada mücadele eden Fenerbahçe, hiçbir maçı 90 dakikada kaybetmedi. Sadece Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev’e karşı uzatmalarda üzüntü yaşandı.

Golcü bir kimlik edinen sarı-lacivertli ekip, tüm resmi maçlar baz alındığında maç başına 2.6’lık bir gol ortalaması tutturdu. Kadıköy’de de bu sezon lig ve Avrupa’da 5 maça çıkıp 15 gol kaydeden Fenerbahçeli futbolcular, maç başına 3’lük bir gol ortalaması sağladı.

Haberin Devamı

İLK RAKİP KİEV
Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu’ndaki fikstürü belli oldu. Sarı-lacivertli takım ilk maçını 8 Eylül Perşembe günü evinde Dinamo Kiev’le oynayacak. Müsabaka saat 19.45’te başlayacak. Diğer maçların programı şöyle:

15 Eylül Perşembe: Rennes-Fenerbahçe (22.00), 6 Ekim Perşembe: Fenerbahçe-AEK Larnaca (22.00), 13 Ekim Perşembe: AEK Larnaca-Fenerbahçe (19.45), 27 Ekim Perşembe: Fenerbahçe-Rennes (19.45), 3 Kasım Perşembe: Dinamo Kiev-Fenerbahçe (23.00)

Fenerbahçe kamp kadrosunu duyurdu Transfer görüşmesi için gitti

İSMAİL YÜKSEK İDMANDA DARBE ALDI
Antrenmanda darbe alan İsmail Yüksek ile takımla sadece 1 idmana çıkabilen Joshua King, kafileye dahil edilmedi. Portekizli futbolcu Bruma ise idman eksiği nedeniyle Jesus'un planları arasında yer almadı.

10 İSİM YOK
Sarı-lacivertli takımda kadroda yer almayan isimler şunlar; Serdar Aziz, Filip Novak, Nazım Sangare, İsmail Yüksek, Dimitrios Pelkas, Armindo Bruma, Joshua King, Mergim Berisha, Tiago Çukur, Burak Kapacak

Fenerbahçe kamp kadrosunu duyurdu Transfer görüşmesi için gitti

ÇUKUR TRANSFER İÇİN BELÇİKA'DA
Fenerbahçe forması giyen Tiago Çukur, Belçika 2. Lig takımlarından Deinze'ye önerildi. Yağız Sabuncoğlu'nun haberine göre; Belçika 2. Ligi ekiplerinden Deinze FCV Dender’e önerilen Tiago Çukur, sözleşme şartlarını görüşmek için Denderleeuw kentine gitti.

Haberin Devamı

TÜM HOCALARI GEÇTİ
Fenerbahçe’nin başında 9 resmi maçı geride bırakan Jorge Jesus, attığı 24 golle geçmişteki hocaları geride bıraktı. 2021-22 sezonunda Vitor Pereira ilk 9 maçında 15 gol görmüştü. Erol Bulut’lu Fenerbahçe de 2020-21 sezonunda ilk 9 karşılaşmada 17 gol kaydetmişti.

2019-20 sezonunda Ersun Yanal’ın takımı 18 gole imza atmıştı. 2018-19 sezonunda Cocu idaresinde sarı-lacivertliler 9 maçta 8 gol atabilmişti. 2017-18 sezonunda da Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’si 9 mücadelede 16 gol bulmuştu.