Voleybol Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem'den jest! Önce Arina sonra Ana Cristina

Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem'den jest! Önce Arina sonra Ana Cristina

12.05.2023 - 10:04 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde final serisinde Eczacıbaşı'nı yenen Fenerbahçe Opet şampiyon oldu. Sar-lacivertli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'dan jest geldi. Öte yandan yıldız isim maç sonunda taraftara hitap etti.

Fenerbahçe kaptanı Eda Erdemden jest Önce Arina sonra Ana Cristina

Zoran Terzic yönetimindeki Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi'nde final etabında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0'lık skorla devirdi. Sarı-lacivertliler, Misli.com Sultanlar Ligi'nde zafere ulaştıktan sonra kaptan Eda Erdem Dündar'dan jest geldi. Öte yandan Eda'nın taraftarlara hitabı dikkat çekti.

Haberin Devamı

6 YIL SONRA ŞAMPİYON
Zoran Terzic yönetimindeki sarı-lacivertliler, Misli.com Sultanlar Ligi'nde 6'ncı kez zafere ulaştı. Fenerbahçe Opet, son olarak 2016-2017 sezonunda kupayı müzesine götürmüştü

FİNAL SERİSİNİN RÜYA KADROSU
- En iyi libero: Gizem Örge
- En iyi pasör: Macris Carneiro
- En iyi orta oyuncu: Eda Erdem Dündar
- En iyi smaçör: Arina Fedorovtseva
- En iyi pasör çaprazı: Melissa Vargas
- Mislicom özel ödülü: Saliha Şahin
- En değerli oyuncu: Melissa Vargas

EDA TÜM ŞAMPİYONLUKLARDA VAR
Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, tekrarlanması zor bir başarıya imza attı. Tecrübeli voleybolcu, sarı-lacivertlilerin Misli.com Sultanlar Ligi'nde kazanılan 6 şampiyonlukta da kadroda yer alan tek isim oldu.

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Fenerbahçe Opet'te kazanılan şampiyonluk sonrası oyuncular duygu dolu anlar yaşadı. Kaptan Eda Erdem Dündar gözyaşlarını tutamayan isimler arasında yer aldı. Melissa Vargas'ın gözyaşları sırasında takım arkadaşını tebrik eden isim Arina Fedorovtseva oldu.

1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

ÖNCE ARİNA SONRA ANA CRİSTİNA'YA JEST
Kaptan Eda Erdem kupa seramonilerinde yaptığı jestlerle dikkat çekiyor. Sezon başlangıcında Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe kupanın sahibi olmuştu. Yapılan seramonide kaptan Eda, Arina'ya kupayı vermiş ve ilk o kaldrmıştı. Dünkü maç sonunda ise Eda yine bir jeste imza attı. Maçın yıldızlarından olan Ana Cristina kupayı kaldırdı.

'KENDİME UYGULADIĞIM BİR GELENEĞİM'
Kupayı Arina'nın kaldırmasını istemesiyle ilgili Eda Erdem Skorer'e şöyle açıklama yapmıştı: Benim Fenerbahçe'de bu kendimce yapmak istediğim bir şeydi her zaman. Gençleri teşvik edebilmek ve onlara güzel hatırlar bırakabilmek en büyük hedefim. O yüzden kupayı kazandığımızda Arina çok güzel performans sergilemişti. Ben de bu anı ölümsüzleştirmek ve onun için çok güzel bir hatıra kalmasını istediğim için kupayı ona vermiştim. Bu benim daha önce de yaptığım bir şeydi. Kendime uyguladığım bir geleneğim.

EDA TARAFTARA SESLENDİ
Şampiyonluk konuşması için sahanın ortasında yerini alan Eda, herkes sustuktan sonra taraftara şöyle seslendi: Şampiyonlar Ligi'nden sonra hep beraber çok üzüldük ama sizler bize olan inancınızı asla kaybetmediniz. Salonları doldurdunuz, her zaman söylüyorum sizler bizim itici gücümüzsünüz. Sizin sayenizde oldu iyi ki varısınız.

Haberin Devamı