Voleybol Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar maç sonrası açıkladı! 'Bence hatalı karar oldu'

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar maç sonrası açıkladı! 'Bence hatalı karar oldu'

05.05.2023 - 22:57 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi yarı final etabında VakıfBank'ı altın sette devirdi. Sarı-lacivertlilerin kaptanı Eda Erdem Dündar, final sonrası ilk açıklamasını SKORER'e yaptı.

Misli.com Sultanlar Ligi yarı final etabı rövanşında Fenerbahçe Opet, VakıfBank'a deplasmanda 3-0 kaybetti. Altın sette rakibini deviren Fenerbahçe Opet, final etabında Eczacıbaşı Dynavit'in rakibi oldu. Fenerbahçe Opet'te kaptan Eda Erdem Dündar ile birlikte Cansu Çetin, SKORER'e açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet'in altın sette kazandığı zaferde başrol oynayan kaptan Eda Erdem Dündar, maçın en etkin isimleri arasında yer aldı.

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, finale yükselmenin sevincini SKORER'e yorumladı. Kaptan, "İnanılmaz mutlu ve gururluyum açıkçası. Özellikle tie breakte oynadığımız oyun gerçekten takdire şayan. Arkadaşlarımı kutluyorum, hepimize helal olsun" dedi.

VakıfBank'ın çok güçlü bir takım olduğunu belirten Eda Erdem Dündar, "VakıfBank çok güçlü bir ekip. Gerçekten çok iyi oyuncuları var. Çok iyi blok ve defans yapıyorlar. Onların sahasında 3-0 yenilip üzerine altın seti oynamak bence her takımın yapabileceği bir şey değil. Biz bunu başardık, hepimize helal olsun. Saha içerisinde herkes birbiriyle iyi iletişim halindeydi, maçı kazanmak için her şeyi yaptık ve kazandık. Hepimizin eline ayağına sağlık. İnşallah final etabını da Eczacıbaşı'na karşı iyi voleybolla bitirir ve şampiyon oluruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opetin kaptanı Eda Erdem Dündar maç sonrası açıkladı Bence hatalı karar oldu

"BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSAK..."

Zoran Terzic'in ihlal edildiği pozisyonda yaşananlarla ilgili soruya Eda Erdem Dündar, "Dürüst söylemem gerekirse birkaç bence hatalı karar oldu. Ben öyle düşünüyorum ama yine de her şeye rağmen bence sahada iyi bir mücadele gösterdik. Yoğun bir maç, çok stresli bir maç. Hakemleri de anlıyorum. Biraz daha dikkatli olsak, çok daha iyi olur" cevabını verdi. Eda Erdem Dündar son olarak takım halinde çok iyi oynadıklarını dile getirdi.

Fenerbahçe Opet'ten Cansu Çetin de finale yükselmelerinin ardından ilk açıklamasını SKORER'e yaptı. Cansu Çetin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sonunda yüzümüz güldü, çok mutluyuz. Bu maç bizim için çok önemliydi. İlk maçı almıştık ama bu maçı kazanamazsak ya da altın seti alamazsak bir önemi yoktu. Bugün sonunda adımızı finale yazdırdık. Kupayla dönmek istiyoruz, sezonu birazcık mutlu kapatmak istiyoruz, taraftarımıza kupa armağan etmek istiyoruz. Umarım finalde de güzel bir galibiyet serisiyle kupayla sonlandırırız."

Fenerbahçe Opetin kaptanı Eda Erdem Dündar maç sonrası açıkladı Bence hatalı karar oldu

Cansu Çetin, Zoran Terzic'in kendisini servislerde oyuna dahil etmesiyle ilgili soruya, "Oyuna girdiğim zaman takıma maksimum katkıyı vermek için elimden geleni yapıyorum. Çok riskli yerler oluyor kimi zaman. Umarım takıma çok daha fazla katkı sağlarım, elimden bu kadarı geliyor. Umarım çok daha yararlı bir oyuncu olurum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Maçın en iyi oyuncusuyla ilgili Cansu Çetin, "Yani yer yer kırılma noktalarında bazı oyuncularımız ön plana çıktı. Ana Cristina sorumluluk aldı, genç yaşına rağmen. Eda abla bugün çok iyi top oynadı. Aslında bakarsak biz bugün çok iyi bir takım oyunu oynamaya çalıştık, en azından altın sette diyebilirim. Önemli olan adımızı finale yazdırmak, hepimiz son sette toparladık diyebilirim" dedi.

Misli.com Sultanlar Ligi play-off final etabında ilk karşılaşma 7 Mayıs Pazar günü oynanacak.