Voleybol Fenerbahçe Opet'te Magdelana Stysiak fırtınası! Arina Fedorovtseva dikkat çekti

Fenerbahçe Opet'te Magdelana Stysiak fırtınası! Arina Fedorovtseva dikkat çekti

28.01.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 18'inci haftasında Fenerbahçe Opet, Beşiktaş Ayos deplasmanından 3-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Magdelana Stysiak'ın performansı maça damga vurdu.

Fenerbahçe Opette Magdelana Stysiak fırtınası Arina Fedorovtseva dikkat çekti

Beşiktaş Ayos, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 18'inci haftasında Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya geldi. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan mücadele sarı-lacivertlilerin 3-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Opet'in yıldızı Magdelana Stysiak, Beşiktaş Ayos ile deplasmanda oynanan derbide gösterdiği performansla parmak ısırttı. Yıldız voleybolcu, siyah-beyazlılar karşısında 19 sayı üretti. Magdelana Stysiak bu performansıyla maçın en skorer oyuncusu oldu.

Sarı-lacivertlilerde Arina Fedorovtseva da oldukça etkili bir performans sergiledi. Arina Fedorovtseva'nın 14 sayılık performansı galibiyette büyük rol oynadı.

'ZAFERİN RENGİ' VURGUSU

Fenerbahçe Opet, Beşiktaş Ayos maçı için ısınmaya 16 Şubat'ta vizyone girecek "Zaferin Rengi" filminin afiş tasarımı ile General Harington kupası görselinin yer aldığı tişörtlerle çıktı.

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi'nde bu sezon 17 maça çıktı ve 16'ncı kez parkeden galip ayrıldı. Beşiktaş Ayos ise 18'inci maçında 12'nci yenilgisini yaşadı.

Yazarlar