Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

04.11.2018 - 10:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray derbisinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için Ülker Stadı'nda tören düzenlendi. Törene Başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Törende bir konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yönetim kurulu üyeleriyle birlikte merhum Koray Şener'in tribündeki koltuğuna çelenk bıraktı. Ülker Stadı'ndaki törenin ardından cenaze Kocaeli'ne götürüldü. Körfez Mimar Sinan Cami'nde kılınan namazın ardından Şener'in cenazesi Körfez İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray derbisi öncesi tribünde kalp krizi geçirerek vefat eden Koray Şener'i son yolculuğuna uğurladı...

Haberin Devamı

Üniversite öğrencisi Koray Şener'in cenazesi sabah erken saatlerde Üsküdar Karacaahmet'te bulunan gasilhaneden alındı.

Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeyi almaya Şener'in ailesi, okul arkadaşları, taraftarlar ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç geldi. Koç, ailenin yanından bir an olsun ayrılmadı. Cenaze daha sonra Ülker Stadı'na getirildi. Törene Başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Törende tribünleri dolduran taraftarlar ve Koray Şener’in ailesi genç taraftarın görüntülerini dev ekranda izlerken gözyaşlarını tutamadı.

Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

Ali Koç: Senin koltuğunu hep boş bırakacağız

Törende konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Koraş Şener'in için son görevlerini yerine getirmek için biraraya geldiklerini belirterek, "Koray'ın annesi Gülümser hanım, babası Rıfat bey... Büyük ailemizin her bireyi. En zor günümüzde bir aradayız. Bizlere veda eden Korayımıza son görevimizi yerine getirmek için buradayız. Fenerbahçe aşkını kalbinde taşıyan örnek Fenerbahçeli. Fenerbahçe'ye adanmış kısacık bir ömür. Allah takdiri demekten başka hiçbir tesellimiz yok. Arkadaşların seni çalışkan, öz verili, insanlara değer veren, Atatürk'ü çok seven Fenerbahçe sevdalısı diye anlatıyorlar. En sevdiğin yerde buradayız. Seni milyonların sevgisiyle uğurluyor. Tarif edilemez üzüntüyle Atamızın huzurunda seni anacağız. Sahada mücadele ederken hep kalbimizde olacaksın. Senin koltuğunu hep boş bırakacağız. Kederli ailene, arkadaşlarına, camiamıza başsağlığı diliyorum. Güle güle iyi insan, mekanın cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

Mehmet Topal gözyaşlarını tutamadı
Törende bir konuşma yapan Fenerbahçe kaptanı Mehmet Topal, "Kelimeler yetersiz. Koray'ın artık bizimle olmamaması, onu unutacağımız anlamına gelmiyor. Bundan sonra Koray'ın annesi annemiz, Koray'ın babası babamız olacak" dedi.

Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

Hasan Ali: 'Tribünlere sakışım çok farklı, çok daha anlamlı olacak'
Sarı-lacivertli ekibin bir diğer kaptanı Hasan Ali Kaldırım ise, "İsmini ömür boyu unutamayacağım, sevgili kardeşim Koray. Değerli babamız Rıfat Baba, Gülümser Anne, Başkanım, yöneticilerim, taraftarlarımız... Bizler futbolcular olarak sahaya çıktığımızda, bizi biz yapan, yaptığımız işin en değerli taraftarı bu tribünler, bu taraftar. Ancak Koray kardeşimin aramızdan ayrılışı, ayrılış şekli, ayrılış anı bizi o kadar derin etkiledi ki, artık bu tribünlere bakışım şahsım adına çok farklı, çok daha anlamlı olacak. Biz sahaya çıktığımızda şöyle bir tribüne bakarız ve özellikle deplasmanlarda, deplasman tribünü bizleri her defasında ayrıca duygulandırır. Ve Koray kardeşim, aramızdan o deplasman tribününde ani bir şekilde ayrıldı. Acım çok büyük, acım tarifsiz. Böyle bir günde tüm kelimeler, duygularımızı anlatmak için yetersiz. Sen aramızdan böyle zamansız ayrıldın, her şeyi bir anda anlamsız kıldın... Bizleri bu genç yaşında arkasında bırakarak ebediyete ulaşan Koray kardeşim, sen bizim için belki de sayısız maça geldin, paranı, vaktini harcadın, hiç susmadan bizi destekledin. Sana sözüm olsun, bu forma için attığım her adımda, sarf ettiğim tüm çabada her zaman sen olacaksın, her zaman bizimle olacaksın. Saygıdeğer Rıfat Baba, Gülümser anne, hiç kimse Koray'ın yerini tutmaz ama, bizleri, hepimizi çocuklarınız olarak kabul edin. Maddi ve manevi tüm gücümle bundan böyle yanınızda olacağımı bilmenizi isterim. Hepimizin başı sağ olsun, Allah başta Koray kardeşimin ailesi olmak üzere hepimize sabır versin. Mekanın cennet olsun canım kardeşim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Koray'ın koltuğu siyaha boyandı
Derbi öncesi yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener’in kombinesinin olduğu koltuk siyaha boyanarak fotoğrafı koyuldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yönetim kurulu üyeleriyle birlikte merhum Koray Şener'in tribündeki koltuğuna çelenk bıraktı.
Başkan Ali Koç tabutu omuzladı
Ülker Stadı'ndaki törenin ardından cenaze alkışlar eşliğinde Ali Koç'un da bulunduğu grup tarafından omuzlara alınarak Kocaeli'ne götürülmek üzere yola çıktı.
Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı
Kocaeli'nde toprağa verildi
Merhum Koray Şener'in evinde alınan helalliğin ardından Körfez Mimar Sinan Cami'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. DHA'da yer alan habere göre; cenaze namazına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, yöneticiler, eski menajer Volkan Ballı, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, AK Parti ve CHP Kocaeli milletvekilleri, Fenerbahçe UNİFEB, Genç Fenerbahçeliler ile Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor takımlarından birçok taraftarlar katıldı.
Spor salonuna adı verilecek
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, üniversite içindeki bir spor salonuna Koray Şener'in adı verileceğini söyledi. Kılınan cenaze namazının ardından Şener'in cenazesi Körfez İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Fenerbahçe taraftarı Koray Şener son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı