Fenerbahçe Fenerbahçe - Trabzonspor maçında İrfan Can Kahveci'ye kırmızı kart çıktı!

Fenerbahçe - Trabzonspor maçında İrfan Can Kahveci'ye kırmızı kart çıktı!

06.03.2022 - 19:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig'deki Fenerbahçe - Trabzonspor maçında İrfan Can Kahveci Sopis'e sert bir harekette bulundu. Pozisyon sonrası VAR uyarıda bulunarak hakemi kenara çağırdı. İnceleme sonrası Kahveci kırmızı kart gördü.

Trabzonspor'da Sopis, İrfan Can Kahveci'nin hareketi sonrası sakatlık yaşadı. Zorbay Küçük, VAR'la görüştü. VAR Mete Kalkavan, hakem Zorbay Küçük'e pozisyonu izlemesini tavsiye etti. 17. dakikada Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, VAR incelemesi sonrası kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

KARİYERİNDEKİ İLK KIRMIZI

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe kariyerindeki ilk kırmızı kartını Trabzonspor karşısında gördü.

ALİ KOÇ GİTMEDİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor karşılaşmasına gitmedi. Başkanın verdiği bu kararın sebebi öğrenilemedi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Fenerbahçe - Trabzonspor maçını izlemek için Kadıköy'e gitti.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçında İrfan Can Kahveciye kırmızı kart çıktı

TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ
Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesine sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Tüm biletlerin satıldığı müsabakada Fenerbahçe taraftarı stat çevresine akın etti. Stada giriş noktalarında ise yoğunluk dikkat çekti.

MESUT ÖZİL YEDEKTE
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil, uzun bir aranın ardından Trabzonspor maçında kadroya dahil edildi. Özil, sakatlığı sebebiyle uzun bir ara takımdan ayrı kalırken 8 maç sonra kadroda yer aldı. Ligde son olarak 10 Ocak'ta oynanan Altay mücadelesinde görev alan Özil, 5 lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 2 Avrupa maçında görev alamamıştı. Özil, Trabzonspor maçına yedekler arasında başladı.

Haberin Devamı

CORNELIUS PENALTI BEKLEDİ
3. dakikada Cornelius, ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda Trabzonspor penaltı bekledi. Hakem Zorbay Küçük oyunu devam ettirdi.

SERDAR DURSUN FORVETTE
İsmail Kartal, , Arda Güler’in yerine Mert Hakan, Berisha’nın yerine ise Serdar Dursun’a görev verdi. İsmail Kartal, mücadeleye şu 11’le çıktı: “Altay Bayındır, Osayi Samuel, Serdar Aziz, Kim Min-Jae, Szalai, Mert Hakan Yandaş, Crespo, Zajc, İrfan Can Kahveci, Rossi, Serdar Dursun.”

4 EKSİK
Fenerbahçe’de 4 futbolcu Trabzonspor maçında görev alamadı. Sakatlıkları bulunan Filip Novak, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia, bu maçta forma giyemedi.

ABDULLAH AVCI'DAN 5 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fraport TAV Antalyaspor'a karşı oynanan karşılaşmanın ilk 11'ine göre 5 değişiklik yaparak Fenerbahçe karşısına çıktı. Avcı, savunmada sakat olan Vitor Hugo'nun yerine Ahmetcan Kaplan'a, sağ bek pozisyonunda Serkan Asan yerine Bruno Peres'e, orta sahada Berat Özdemir yerine Abdülkadir Ömür'e, hücum hattında ise Jean Kouassi yerine Anthony Nwakaeme'ye ve Djaniny yerine Andreas Cornelius'a forma verdi. Trabzonspor, Fenerbahçe karşısına şu ilk 11 ile çıktı: Uğurcan Çakır - Peres, Ahmetcan Kaplan, Denswil, Puchacz, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Nwakaeme, Cornelius.