Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 11 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 11 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

11.08.2017 - 11:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın katıldığı bir televizyon programında 4 transfer daha yapacağız müjdesi vermesinin ardından İspanyol golcü Roberto Soldado'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe 3 transfer için çalışmalarını sürdürüyor. İşte taraftarların merakle beklediği Fenerbahçe'nin transferi için çalıştığı yıldız isimler...

Fenerbahçe transfer haberleri - 11 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe tranfer için dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Roberto Soldado'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe Zenit'te forma giyen Brezilyalı 10 numara Giuliano transferinde sona yaklaştı. İşte Fenerbahçe transfer gündemi...

Haberin Devamı

Giuliano heyecanı

Yönetim, Zenit ile aradaki ufak pürüzleri halletmeye çalışıyor. Anlaşma sağlanırsa 27 yaşındaki sambacının yarın İstanbul’a geleceği dile getirildi.

Transfer taarruzunu sürdüren Fenerbahçe, Zenit'li Giuliano'yu da satın alma opsiyonuyla kiralamak için çalışmalara devam ediyor. Zenit ile büyük ölçüde anlaşan yönetim, rakamsal olarak arada kalan ufak pürüzleri çözmeye çalışıyor. Detayların da halledilmesi halinde 27 yaşındaki sambacının yarın İstanbul'da olacağı belirtildi. Teknik direktörlüğe Mancini'nin gelişiyle yedeğe düşen Giuliano'nun Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği ve kulüplerin anlaşmasını beklediği ifade edildi.

BÜYÜK GÜÇ KATAR!

Orta sahanın göbeğinde '10 numara' pozisyonunda forma giyen Giuliano, Zenit formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde geçen sezon 8 gol atarak Roma'lı Edin Dzeko ile birlikte krallığı paylaşmıştı. Tecrübeli futbolcunun hem oyun kurucu olarak hem de skorer kimliğiyle Fenerbahçe'ye büyük katkı yapacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

MANCİNİ İSTEMİYOR

Zenit'in eski teknik direktörlerinden Boris Rappoport, yeni hocası Mancini'nin Giuliano'yu 'yeterince hızlı olmadığı' için takımda düşünmediğini söyledi. Rapport, "Giuliano, oyunun kendisine göre oynanmasını ister, rakiplerine çalım atarak oynamayı sever. Ancak yeterince hızlı değil. Bu nedenle Mancini, Driussi'yi orada kullanmaya başladı" dedi.

KİRALIK GİDECEK

Rusya'nın Komsomolskaya Pravda gazetesinden Leonid Genusov ise Giuliano'nun Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyeceğini açıkladı.

AVRUPA ENGELİ!

Zenit'in UEFA Avrupa Ligi'nde Bneii Yehouda ile oynadığı karşılaşmalarda forma giyen Giuliano, Fenerbahçe'ye transfer olması halinde çeyrek finale kadar Avrupa kupası maçlarında forma giyemeyecek.

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI'NA ÇAĞRILDI

Giuliano, Brezilya Milli Takımı'nın Ekvador ve Kolombiya ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kadrosuna davet edildi. Teknik direktör Tite'nin açıkladığı aday kadrodaki orta saha oyuncuları arasında Fernandinho, Casemiro, Luan, Paulinho, Coutinho, Willian ve Renato ile birlikte 27 yaşındaki Giuliano da yer aldı.

Haberin Devamı

Emre BOL

Emre Mor ile Inter anlaşamadı

İtalya basını, Emre’nin menajeri Muzzi Özcan ile Sabatini’nin anlaşma zemini yakalayamadığını yazdı.

Fenerbahçe'nin de resmi teklif yaptığı Borussia Dortmund'un milli futbolcusu Emre Mor, diğer taliplisi İnter ile anlaşamadı. İtalyan basını; Emre Mor'un transferi için İnter Sportif Direktörü Walter Sabatini ile Emre'nin menajeri Muzzi Özcan arasında yapılan görüşmelerde anlaşma zemini yakalanamadığını duyurdu. Emre'nin bu nedenle daha önce ön görüldüğü gibi bugün Milano'da olamayacağı vurgulanırken, Sabatini'nin sorunu çözmeye çalıştığı vurgulandı. Inter'in Mor ve Dortmund ile anlaştığı ancak Muzzi Özcan'a ödenecek komisyon nedeniyle sıkıntı yaşandığı kaydedildi. Muzzi Özcan, "Yorum yapamayacağım, durum iki takımı da ilgilendiriyor. Emre üst düzey bir oyuncu. Milano'da kalacak mıyım bilmiyorum, belki" ifadesini kullandı. Fenerbahçe, Emre Mor için pusuda bekliyor.

ce sağlanmıştı. İspanyol ekibine taksitlerle 4-5 milyon euro civarında bir rakam ödeneceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

'BAŞI AĞRISA BİZDEN BİLİRLER'

Başkan Aziz Yıldırım, Robin van Persie'de yaşanan sakatlık sorunu nedeniyle Roberto Soldado'nun sağlık taramasına dikkat edilmesini özellikle istedi. Yıldırım'ın kulüp doktorlarına, "Yarın başı ağrısa bizden bilirler. En ince detayına kadar kontrollerini yapın" dediği öğrenildi. Yıldırım, bundan sonra 'çapraz bağ ameliyatı' başta olmak üzere ciddi sakatlık geçirmiş tüm yeni transferler için sağlık kontrollerinde çok sıkı prosedür uygulanması yönünde de talimat verdiği belirlendi.

SAKATLIKLAR ETKİLEDİ

2015'te 16 milyon euro'ya Villarreal'e geçti. Ağır sakatlıklar yaşadı. Geçen sezon sağ çapraz bağları koptu ve 6 ay sahalardan uzak kaldı. Şubat ayında sahalara döndü ve 11 maçta 4 gol buldu.

3. İSPANYOL OYUNCU

Soldado, 2008 yılındaki Daniel Güiza ve Josico transferlerinden sonra Fenerbahçe'nin 3. İspanyol oyuncusu olurken, 2. İspanyol forveti olarak da tarihe geçecek. Golcü oyuncunun, Güiza'nın kötü izlerini silip silemeyeceği de merak konusu...

Haberin Devamı

EŞİ DÜŞÜK YAPTI

Soldado'nun büyük ümitlerle gittiği İngiltere macerası, yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle kısa sürdü. Londra'da 3. çocuklarını beklerken eşinin düşük yapması Soldado çiftini depresyona soktu. Tottenham'da bu yüzden başarılı olamadı ve iki sezonda 16 golde kaldı.

TARAFTAR BÖLÜNDÜ

Roberto Soldado transferi taraftarları ikiye böldü. Bir bölüm 'Yeni Güiza olur' derken, bazı taraftarlar ise 'Sakatlık yaşamazsa gol kralı olur' görüşünde.

Kenedy’ye Newcastle kancası

Fenerbahçe'nin sol beke transfer etmek istediği Chelsea'li Kenedy'ye Newcatle United de talip oldu.

İngiliz 'The Pride Of London', Brezilyalı oyuncunun büyük olasılıkla gelecek sezon siyah-beyazlı ekipte kiralık forma giyeceğini iddia etti. Transfer resmi olarak açıklanmazken, Fenerbahçe de 21 yaşındaki Kenedy için girişimlerini sürdürüyor.

Yazarlar