Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

09.07.2013 - 10:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe Darren Bent için yeniden masada

Haberin Devamı

Roma Salih için teklif yaptı

Krasiç ‘feda’ dedi

Cardozo şartsız evet dedi

Fenerbahçe Darren Bent için yeniden masada

AMK Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe Yönetimi, daha önce yüksek maliyeti nedeniyle transfer edemediği Darren Bent için yeniden devreye girdi.

Kanarya, daha önce istediği yıldızların takibini asla bırakmıyor. Yolladığı Emenike’yi transfer etmek isteyen ama bu konuda başarılı olamayan sarı-lacivertliler, 2 sezon önce başkan Aziz Yıldırım’ın hayali olan Darren Bent’le yeniden temasta.

2011 Ocak ayında 22 milyon pound karşılığında Sunderland’den Aston Villa’ya geçen 29 yaşındaki oyuncu, burada bir türlü dikiş tutturamadı ve geçen hafta 5 milyon sterlin karşılında transfer listesine kondu.

Haberin Devamı

Cardozo transferinde sıkışan, Demba Ba’dan haber bekleyen yönetim, şimdi Bent’le masaya oturacak ve oyuncuyu ikna edebilirse transferi gerçekleştirecek.

Teklif bekliyor
Geçen sezon 23 maçta 6 gol atan ve 1 asist üreten yıldız isim de kulübünden ayrılacak ve kendisine yapılacak en iyi teklifi bekliyor.

Roma Salih için teklif yaptı

Salih Uçan için Roma'nın ısrarı sürüyor. La Gazzetta Dello Sport, Roma'nın Fransız hocası Rudi Garcia'nın gözünün Salih'ten başkasını görmediğini yazdı. Gazete, "Türk oyuncunun menajeri ile görüşen Walter Sabatini olumlu izlenimlerle döndü" iddisını da dile getirdi. İtalyan ekibinin F.Bahçe'ye bonservis için 4-5 milyon euro vermeye hazır olduğu da belirtildi.

Krasiç ‘feda’ dedi

Sırp yıldızın F.Bahçe’de kalmak için ücretinde indirim yapmaya hazır olduğu öğrenildi. Krasiç’in sürekli oynamak istediği, böyle bir ışık alamadığı takdirde ayrılacağı bildirildi

Fenerbahçe’de ayrılması gündemde olan isimlerin başında gelen Milos Krasiç, “feda” demeye hazır...
Yıllık 2.3 milyon garanti ve maç başına 12.500 euro ücret alan Sırp futbolcu gerekirse ücretinde indirim yapacak. Öncelikli olarak oynamak istediğini ifade eden Krasiç, Teknik Direktör Ersun Yanal kendisini istemediği taktirde gelen teklifleri masaya yatıracak. Ancak Sırp oyuncuya Türkiye’de kazandığı ücrete yakın hiçbir öneri bulunmuyor.

Haberin Devamı

Bu tabloya rağmen Krasiç’in Fenerbahçe’de istenmemesi halinde daha az bir paraya başka bir kulübe gitme kararı aldığı bildirildi. Sırp oyuncu sarı-lacivertli kulüpten kazandığı paranın karşılığını tam olarak veremediği için yönetimden gelecek olası bir sözleşme revizyonu teklifini de masaya yatırmayı düşünüyor. Krasiç’in tek hedefi artık sürekli futbol oynamak. Para artık Krasiç için ikinci planda.
Bilindiği gibi Sırp oyuncu Juventus’ta daha fazla para kazanmasına rağmen daha fazla forma giyme umuduyla Fenerbahçe’ye gelmeyi kabul etmişti. Krasiç’in yine aynı şeyi düşündüğü bildirildi.

Cardozo şartsız evet dedi

İmzası beklenen Cardozo'nun UEFA'dan çıkacak kararı beklediği yorumlarına menajerinden yanıt geldi: Tek pürüz Benfica kaldı

F.Bahçe'nin "teklifimizi yaptık, Benfica'nın kararını bekliyoruz" diyerek resmileştirdiği Oscar Cardozo'nun menajeri Jorge Aldave yeni bir açıklama yaptı. Kuyt ve Meireles'in "Ceza çıkarsa F.Bahçe'den ayrılırım" iddialarının hatırlatıldığı Paraguaylı golcünün menajeri Aldave'ye, "Siz de böyle bir şart ileri sürdünüz mü? İmzanızın gecikmesinde UEFA'nın kararının beklenmesi rol oynuyor mu" diye soruldu.

Haberin Devamı

Lizbon'a geliyor
Menajer Aldave, "Bunlar Oscar'ın umrunda bile değil. F.Bahçe ile her konuda anlaştık. İmzanın gecikmesinin önündeki tek engel Benfica'dır" cevabını verdi. Cardozo'nun önümüzdeki hafta Lizbon'a gelerek yönetim ile tekrar görüşeceği, "İzin verin F.Bahçe'ye gideyim" diyenece öğrenildi. Bir hafta sonra takımının kampının başlayacak olması nedeniyle Benfica yönetiminin de kararını bir an önce vermesi bekleniyor. Benfica'nın F.Bahçe'den daha cazip teklif almaması, Cardozo'nun ısrarı imzanın önünü iyice açıyor.