Fenerbahçe Fenerbahçe transferde geri sayıma geçti! Edin Dzeko görüştü, bonservis istenmedi

Fenerbahçe transferde geri sayıma geçti! Edin Dzeko görüştü, bonservis istenmedi

03.01.2024 - 18:05 | Son Güncellenme:

Rodrigo Becao'nun sakatlığı ve Alexander Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması nedeniyle stoper tandemine takviyede bulunmak isteyen Fenerbahçe'nin yıldız futbolcu için pazarlıklarda sona yaklaştığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmayı hedeflediği tecrübeli savunmacı için bonservis talep edilmediği vurgulandı.

Fenerbahçe transferde geri sayıma geçti Edin Dzeko görüştü, bonservis istenmedi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde stoper tandemine takviyede bulunmak isteyen kurmayların yıldız futbolcunun transferinde sona yaklaştığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Edin Dzeko, Dusan Tadic, Dominik Livakovic ve Miha Zajc gibi Balkan kökenli futbolcuları kadrosunda bulunduran Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki Karadağlı stoperi listesine eklediği kaydedildi. Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic için geri sayıma geçti.

Fenerbahçe transferde geri sayıma geçti Edin Dzeko görüştü, bonservis istenmedi

Sarı-lacivertlilerin, 32 yaşındaki savunmacının menajeri Zarko Pelicic'i İstanbul'a davet ettiği ve ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği belirtildi. Fenerbahçe'nin Zarko Pelicic ile görüşmesinde maaş, bonuslar ve kontrat süresi hakkında düşüncelerini ilettiği aktarıldı.

Fenerbahçe'nin teklifine Stefan Savic ile birlikte menajeri Zarko Pelicic'in de olumlu yaklaştığı vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin, 6 ay sonra boşa çıkacak Karadağlı savunmacıyı ara transfer döneminde renklerine bağlamayı hedeflediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Alexander Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması ve Rodrigo Becao'nun sakatlığı nedeniyle Stefan Savic'in ara transfer döneminde takıma katılmaya sıcak baktığı belirtildi. Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki savunmacı için Atletico Madrid'e ciddi bir bonservis ödemek istemediği vurgulandı.

Karadağlı savunmacının bu problemi kendisinin çözeceğini Fenerbahçe kurmaylarına aktardığı kaydedildi. Atletico Madrid'in takımdan ayrılmak isteyen Stefan Savic'in bedelsiz ayrılığına zorluk çıkarmayacağı aktarıldı.

Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko'nun hem kulüp yönetimi hem de Stefan Savic ile birebir görüşmelerde bulunduğu vurgulandı. Bosna Hersekli yıldızın, Stefan Savic'e Fenerbahçe'deki ortamı anlattığı ve transfer olmasını istediği belirtildi. Stefan Savic'in Edin Dzeko'nun gösterdiği ilgi ve anlattıklarından etkilendiği kaydedildi.

Fenerbahçe transferde geri sayıma geçti Edin Dzeko görüştü, bonservis istenmedi

Stefan Savic bu sezon Atletico Madrid'de 13 maça çıktı ve toplam 972 dakika sahada kaldı. Karadağlı stoperin La Liga deviyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 32 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

BSK Borca'da futbola başlayan Stefan Savic daha sonra Partizan, Manchester City, Fiorentina ve Atletico Madrid'de oynadı. Atletico Madrid, 2015-2016 sezonu başında 12 milyon euro bedelle tecrübeli stoperi renklerine bağladı. Karadağ Milli Takımı'nda 72 maça çıkan Stefan Savic, 9 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferde geri sayıma geçti Edin Dzeko görüştü, bonservis istenmedi

Stefan Savic daha önce şu kupaları kazandı:

1 - Premier Lig şampiyonluğu
1 - La Liga şampiyonluğu
1 - UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
1 - UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu
1 - İngiltere Süper Kupası şampiyonluğu
1 - Sırbistan Ligi şampiyonluğu
1 - Sırbistan Kupası şampiyonluğu

Yazarlar